Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie radzę sobie z czazem ucieka ślizga się pomiędzy jak pani chcę pani podać znak pokoju ale zaraz po czytaniu a pani może albo nie taca ogłoszenia klęczymy a pani hen daleko
Elea Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Przydałoby się poprawić "literówki". A na drugi raz sugeruję uważniej słuchać ogłoszeń parafialnych, a nie myśleć o... paniach. Pierwszy raz słyszę, żeby podrywać na "znak pokoju"... Pozdrawiam - E.
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 He, dobra obserwacja :) Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. błogosławieństwo i pytanie po co ja tu jestem? pozdrawiam Jacek
janusz_pyzinski Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 byłeś chyba w moim kościele= nawet literówki te same pozdrawiam
Goliard Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tajemnicze to nieco :) pozdrawiam
f.isia Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaczęłam komponować własne warianty, ale żaden nie dorównał oryginałowi ;)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Z ostatnio zamieszczanych ten najlepszy. Zjawisko jak najbardziej popularne ,bo przecież kościół to miejsce ocen:jak się ubrała ,gdzie usiadła ,miała oczy podkrążone ,i spotkań:cześć Stefan dawno cię nie widziałem ,załatwimy to po mszy ,.... zdałoby się zmienić pointę na : a Pan hen daleko ... jak zawsze. pozdr
Jolanta_S. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Stefan, dlatego ostatnio chodzę tylko na pogrzeby i jestem daleko :( nic na to nie poradzę. wiersz cool! Mój Poeto, tym razem życzę zdrowia - Jolka.
adam hoff Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 a pani hen daleko Pobrzmiewa "Balonikiem" Okudżawy ale perspektywa zdecydowanie parafialna...
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dziękuję wszystkim za czytanko, pochwalanko i opr. Pozdrowionka wakacyjne.
Rekomendowane odpowiedzi