Mr._Żubr Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 trzeźwienie trzeźwienie kilkudniowe dobre mocne trzeźwienie jak wilk w oślej skórze żebym dał się nabrać przychodzi z każdym świtem a świta teraz już około czwartej przychodzi lękiem i promieniem słońca czwartą już niedzielą w tym tygodniu raz każe mi spać raz się budzić i tobą przychodzi kiedy za oknem idziesz do pracy i tobą przychodzi kiedy o tym nie wiesz trzeźwienie na pewno jest kobietą
Leszek_Nord Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 znakomita puenta! - stawia na nogi. Może rzeczywiście tak jest;) Pozdrawiam. Leszek
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Wychodzi na to że ,kobieta jest: wilkiem w oślej skórze ,lękiem ,promieniem słońca (ale raczej niechcianym ) ,wreszcie "delirium".Zdarzyło mi się użyć któregoś z epitetów z osobna ,ale wszystkie razem... Odważna hipoteza. Nie wiem tak dokładnie kogo bardziej dotyka to "trzeźwienie" ,ale po czterotygodniowym maratonie kacor musi być grubaśny.Całość pełna zaskoczeń i dzieje się do samego końca.Ciekawy tytuł ,który traktuję jak ponowne narodzenie ,a może "otrząśnienie". pozdro
Nessa Isilra Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Puenta była w jakiś tam sposób zaskakująca i wredna. Resztę się na końcu zapomina. Nie wiem... może tak ma być;p
Jan_Nepomucen Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 może nie jest aż tak źle z tymi kobietami? pozdrawiam
amerrozzo Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Chyba o to chodzi w poezji, żeby po pierwszym przeczytaniu czuć niedosyt. Przeczytałem raz, drugi, trzeci i chcę jeszcze. Wielka poezja, jesteś w formie, Bizonie.
Mr._Żubr Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielki dzięki, ale... nie.
ot i anka Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 miło widzieć kogoś znajomego wśród tylu świeżych nicków (nie to, żebyś był nieświeży;))) podoba mi się, puenta piękna:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi