Anna_Para Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
gamini1 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Bardzomisiępodoba Przeczytałem z przyjemnością. Dreszcze.
wanesa_ciska Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Peelka jest w letargu bezczucia można by rzec .Czas bólu w rozstaniu trzeba przeczekać , Póżniej przychodzi czas na nie myślenie o wczoraj a co dziś , jutro .Wszystko wygląda inaczej jakby z innej perspektywy ..wówczas .
spotless Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Faktycznie przechodzą dreszcze, nie pamiętam wcześniej takiego tonu w Twoich wierszach. Mną wstrząsnął.
Anna_Para Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Gamisiu, bardzo dziękuję, cieszy mnie Twoja obecność. Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Wanesko! Oj, pani doktor, to ile za poradę;)))))))))))))))))) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Spotless: Dziękuję pięknie. Ty ostatnio rzadko u mnie bywasz, więc ... no. Ale dziś jesteś, zatem: witaj, kłaniam się wdzięcznie. Para:)
Magda_Tara Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 a wyszło znakomicie właśnie tak - taki stan chorobowy bezciebiowy tak właśnie! uściski. nie poprawiaj! :))
Anna_Para Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Taro, nie zrozumiałaś "literówki"! W tytule jest "Bazciebie", a ma być "Bezciebie", tak jak "przedpiekle", "badziewie"... "beznadzieja". Dzięki, że wpadasz. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D no tak. czyli zrozumiałam prawidłowo ten stan dobry wiersz pozdrawiam serdecznie.
wanesa_ciska Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ , prosze bardzo gabinet czynny całą dobę hehe , widzę że humor dopisuje i to się liczy ,,pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Taro: Noooo ;) Dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Wanesko: Jak mi miło! Dzięki za opiekę. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Bazylku, nie rozumiem, co to "kółko biblijne", mogę się jedynie domyślać, i wnioskuję: jeśli nie widzisz różnicy w charakterze "biblijnych" i moich - współczuję serdecznie i życzę dużo zdrowia. Cieplutko, Para:)
teresa943 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 "bezciebie" dotyka mnie osobiście. doskonale opisałaś ten stan: początkowo wydaje się, że jest zgoda na los, który tak chciał. potem - przychodzi bolesne "odczuwanie" ni to jawa ni sen, ale nie da się ukryć, że jest ciężko. poruszający wiersz serdecznie pozdrawiam - Krysia
Anna_Para Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Krysiu, tak właśnie jest, i boli, i "się pisze"... i nie przestaje boleć. Dzięki śliczne. Pozdrawiam, Para:)
bazyl_prost Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że nie bazalku, panicznie boję się krwi, tak jakoś mi się skojarzyliście z Biblią, tylko gdzie pieśni? lubie wasze poezje osobiste ale czy musi być tak skrajnie? w bardziej Glinowym (Al)-duchu a nie o gołym żelazie...
Anna_Para Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Oj, Bazyli, Bazyli... Dzięki piękne! No, bez alku tego nie zakumam. Para:)
eliza2 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Aniu... jak ja Cię lubię czytać, każdy twój wiersz mnie zachwyca:)
Anna_Para Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Elizko: Bardzo mi miło, wdzięcznie się rumienię, cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi