Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 wiesz, że jestem, oddycham tobą: mamroczę stare zaklęcia, chucham w zaciśnięte serce. słucham wróżby fal jeziora, sprawdzam wzory na księżycu... z fusów nadziei ułożyłam wczoraj tęczę. dla ciebie.
wanesa_ciska Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jakiś lubczyk jeszcze by się przydał peelce na te czarowanie w oczarowanie ,,i niech sie spełnia .pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 przepiękne, i kompletnie nie w porę, takie piękne, nie czas mnie roztkliwiać!!!!!!!! zabieram. buziak!
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wanesko, na to o - czarowanie nie pomogą żadne czary;) Dzięki, bo o wierszu - jak to u Ciebie - słówka nie przeczytam, co nie? :)))) Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tarko: Nie roztkliwiam Cię! Przecież się do mnie nie odzywasz!!! ;p Dzięki za "wyjątkową" obecność w trybie expres. Cieplutko, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym zapisała oddycham Tobą ,,a przecież że fajny ,to to już wiesz i nawet nie wiem czy byś chciała słyszeć ,,ja czuje wiersz lub nie i Ty wiesz o tym co nie..?
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wanesko: A wiesz, że chciałam napisać "oddycham tobą"? Ok, poprawiam. Dzięki ;) Cieplutko, Para:)
Dyziek_ka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak niewiele słów czaruje. Czarodziejka Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Gamisiu: Dzięki, że "fajne". Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dyziu, mam nadzieję, że Marzycielu: Bardzo mi miło, że przeczytałeś i pochwaliłeś moje czary. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wanesko: Ty mnie doświadczasz zagadkami!!! Cieplutko, Para:)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Teraz widzę, że "nadzieja' nie jest matką głupich, ale zakochanych! A Twój wiersz trafia do serc, zwłaszcza tych - nigdy nie zabliźnionych. Dziękuję. Marek
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wanesko: Aaaaaa. Teraz wiem. Chyba. Ja ciemna blondynka jestem;) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Liryczny! Tak długo Cię tu nie było! Miły powrót. Dzięki piękne. Wiesz, kiedyś napisałam:nadziejo, matko zakochanych! przyjdź, zobacz, jaka jestem głupia! To chyba jakoś tak funkcjonuje;) Dzięki cieplutkie, Para:)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Aniu - za ten dwuwiersz - Nobel i już!!! M.
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Łobuzie: To pointa z wiersza o szerszej treści, ale już nie umiem go znaleźć. Jeśli znajdę, przypomnę ... A z tym Noblem: Nie żartuj sobie!!! Cieplutko, Para:)
bazyl_prost Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 wzory na księżycu są fascynujące, amerykański księżyc ma zeza, polski zdziwiony, zawsze szukam oczu
Anna_Para Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Bazylu: Mam to samo, tzn. też szukam oczu. Amerykańskiego nie znam. Serdecznie pozdrawiam, cieplutko Para:)
anna_rebajn Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a płatki stokrotek liczę dookoła :-))) Pozdrawiam Aniu. Wiersz ma kliamt i emocje. Wzdychasz po kobiecemu.Pełną piersią :-)). Pozdr. a
Rekomendowane odpowiedzi