Don_Kebabbo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Lustereczko, powiedz przecie Skąd ten oddech na mym grzbiecie Pijemy jak zwykle gadając o bzdurach Kucają po cichu na brzegu kielicha Te wszystkie demony, te rzeczy, o których I teraz niełatwo jest mówić, drga grdyka Niektórzy w tym wieku wyrośli już z bajek Historii niedawno trzymanych oburącz Że życie to więcej niż mdłości nad ranem Ha-grzybki Lucynki i strach przed Włebkulą
Pan_Biały Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biorę bez kursywy i ostatniego "drga grdyka" zbyt dźwięczna, ale niech tam mimo wszystko dobry wiersz pozdrawiam r
HAYQ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 łoj!!! :) Dobre, drgająca grdyka - joł!!! Pozdrawiam.
Luthien_Alcarin Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 staje w obronie "drga grdyka" choć gdybym miała to zarecytować strzeliłabym sobie w łepetynę, niemniej zostawiam plusik;) Pozdrawiam Agata
jasiu zły Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Demony won, było... było... eeee.... było? Ostatni wers jest dobry... bardzo dobry. Jeszcze tylko filozoficzne pytanie - czy wszyscy się bawią alkoholizm ostatnio, czy może zwyczajnie się starzejemy? ;)
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepsze żeś mi wyciął ;) Niom, ha-grzybki Lucynki, mmm ::) Bo ja tak specjalnie ludzi wkręcam (niełatwo jest mówić drga grdyka) :) Było, było, ale co ja mogę na to, że mnie to samo gryzie ;) Zresztą o większości moich tekstów można powiedzieć, że jest to "to samo inaczej" - o mnie może być. Temat chodliwy, sam go wałkuję z każdej strony - dwa moje wcześniejsze ("Killer Bueno" i "Widziałem wodę płonącą") są w podobnym tonie. No to ładny sobie tryptyk na 25 urodziny strzeliłem ;) Zdrówko :)
egzegeta Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Don Kebabbo, o nieeeee nie będziesz sam pił do siebie, obyś dalej rozkwitał w poezji; Twoje ZDRóWKO i następnych 75. :) Pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, to już miesiąc po fakcie, ale napisałem, bo ta ćwiartka z tytułu do tych 25 pije :)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczytałam na głos i grdyka mi zadrgała ;)) Ostatnie dwa wersy plus sygnaturka plus wiersz i całość i ten tytuł jeszcze ! gen ialny ;)) No to bęc mamlasie ;P
Don_Kebabbo Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam jeszcze miało być "Ja wiem, już nie mam pięciu lat" z Heyowej płyty Echosystem, ale nie w(e/y)szło ;) Tytuł trochę na doczepkę, ale po prostu o rok za wcześnie napisałem "Ćwiartkę gorzkiej" ;)
Rekomendowane odpowiedzi