Anna_Myszkin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 zaplątana w okach sieci nie umiem się karmić planktonem twoich marzeń ani wyłuskać kryształu z zasolonych powiek zostaw mnie przy plaży z widokiem na złote góry zamków z piasku u źródeł może przypomnę sobie jakie życzenia chciałam z tobą spełniać
złamane skrzydło Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się taki bezpretensjonalny, pozdrawiam Anno
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cieszę się, że nie zaleciała napuszeniem rybka, Skrzydlata ;) Pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ładne i dla mnie smutne - o miłości, która złapała się w sieć złudzeń i nie potrafi się wyplątać, chociaż już widzi, że to dla niej koniec... Heh! Kiedy coś takiego się człowiekowi przytrafia, to najbardziej chyba żal własnych marzeń, tego, że już nie ma o kim śnić i rozmyślać nocami, że już brak materiału dla złudzeń.
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tak jakoś bez związku z "właściwymi" nastrojami wiosenno-letnimi się napisał,. Oxyvio. Tym bardziej miło, że nie odstraszył. Pozdrawiam :)
Dawid Rt Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co tu dużo mówić, wiersz jest czystą poezją :)
Oxyvia Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez związku? A mi się zdaje, że właśnie wiosna często powoduje tego typu samotnicze chandry... Pewnie, że nie odstraszył, dobry jest. :-)
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dziękuję, Dawidzie, za taki zapis odbioru - cieszy niezmiernie. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez związku? A mi się zdaje, że właśnie wiosna często powoduje tego typu samotnicze chandry... Pewnie, że nie odstraszył, dobry jest. :-) Jeszcze raz dziękuję :-) Rzeczywiście, wiosna to czas porządków. Wszelakich ;)
Eunicee Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witaj Anno :-) niebanalnie wybrnęłaś z tego wiersza, po prostu , tak zwyczajnie mi się podoba. Pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witaj, Eunicee, po dłuższej przerwie :) Dziękuję za czytanie i zwyczajne podobanie się. Zaraz wpadnę z rewizytą. Pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 ładne ech te rybki po spełnieniu marzeń wracają do morza pozdrawiam Jacek
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 A dla mnie to taka mała retrospekcja - powrót do początków (źródło) miłości, kiedy miało się dumne i szumne plany na "wspólnie", ale gdzieś ten czar po drodze prysł, złota rybka straciła pamięć, potrzebuje czasu, żeby sobie wszystko poukładać. Bywa, do pewnych spraw, wydarzeń, bez nabrania dystansu - ani rusz... Podobaś :)) Pozdrawiam serdecznie, Aniu. :)
eliza2 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 sama sieć nasuwa już smutne skojarzenia, może za dużo życzeń peelka spełniała, oczywiście nie swoich...bardzo obrazowo napisane:)pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 oczywiście, Aniu, jestem na tak dla wiersza - rozumiem złotą rybkę, ech, jest taka "głodna" :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 No tak - rybka to ciekawy temat:) Po jakimś tam czasie łuski z oczu spadają i lepiej żyć swoimi marzeniami, bo inaczej, faktycznie, można zdechnąć z głodu:) Pozdrawiam:)
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, bo one też mają marzenia ;) Dziękuję za czytanie i "ładne". Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się z "podobasia" i zagłębienia w wierszyk. Bywa i tak, że marzenia dzielą, zamiast łączyć. Pozdrawiam, Grażynko, równie serdecznie :)
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - spełniajmy też własne marzenia/życzenia, a wówczas złote rybki nikomu nie będą się nawet śniły. Dziękuję za miłą zaglądkę, Elizo. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, Krysiu, że tak ją odbierasz. Dziękuję, że tu byłaś. Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi