Waldemar Talar Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gdybym ja był bogiem choć przez jeden dzień nikt o nic nie musiał by mnie błagać na kolanach ponieważ już by to miał Bo klęcząc poprosiłbym większego od siebie o moc która pozwala na wcześniejszy podgląd ludzkich życzeń i snów
Staszek_Aniołek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 pobożne życzenia wydaje mi się, że dobrze czasem paść na kolana bo nie ma dla nas ludzi większego powodu do wdzięczności, niż być podnoszonym przez drugiego człowieka, miłość, albo Boga. pozdrawiam Anioł.
Marek_Dziekan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Z teologicznego punktu widzenia jesteś bogiem każdego dnia gdyż każdy człowiek posiada władzę w postaci wolnej woli. Można być w życiu altruistą, wolontariuszem, misjonarzem wspomagającym potrzebujących, można wysłać sms-a charytatywnego, oddać 1% podatku czy przynieść do kościoła żywność dla najbiedniejszych ( w mojej miejscowości jest taki ustawiony kosz), można też wrzucić do puszki Owsiaka czy wpłacić na ,,Caritas". Możliwości jest wiele aby stać się wszechmogącym i spełnić chociaż kilka ,,ludzkich życzeń i snów". A wiersz wartościowy, do przemyślenia.
Biała Lokomotywa Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Waldemarze, to piękna wizja, ale faktycznie na jeden dzień:) Tak naprawdę to nie chciałabym, żeby wszystkie moje życzenia się spełniały, bo przecież "nie o to chodzi by złapać króliczka...":) Pozdrawiam świątecznie:)
Ela_Ale Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Korci mnie, żeby znów coś pomieszać! Nie, nie! Nie zrobię tego, Srebrny W. Żarcik. Ale jak już bogiem zostaniesz, to się będę podlizywała o łaski. Tymczasem życzę uroczych świąt. E.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może pobożne - a może nie - zależy od tych którzy klękają . Dzięki za przeczytanie i kom. Miłych Świąt życzę .
Waldemar Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marku za przeczytanie i miły ciekawy kom. oraz za wartość i przemyślenie . Pogodnych Świąt ci życzę .
Waldemar Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też bym chciał - lecz moja i twoja wola to zbyt mało - a szkoda . Dzięki za odwiedziny i życzenia . Pozdrawiam i życzę udanych Świąt .
Waldemar Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ja będę - to nikt nie będzie się musiał tego robić - bo będzie to mą powinnością . Dzięki za przeczytanie i Świąteczne pozdrowienia . Również życzę udanych pogodnych Świąt .
Magda_Tara Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 jedno życzenie... ;)) - zostań !! buziak, Waldy!
Waldemar Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Magdo za odwiedziny i całuska . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi