Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 lubię kiedy jestem sam wtedy umiera czas albo może śpi idiota wtedy szukam na codziennych salonach ona troszeczkę ucieka jakby w siebie kiedy dotykam chce pomaga ciała są takie jednakowe lubią przenikanie geometria tak dawno napisana szepnęła że jest dusza uwierzyłem
Gość Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 ...umiera (literówka) Dałbym jednak bez ostatniego wersu. Wypływa z treści i tytułu. Świetny jak dla mnie. Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Stefan super!!! czytając bez słów - takie, tak :))) gdybym była czarodziejką dałabym dziewięć plusów. serdecznie - Jolka.
Wawrzynek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 "kiedy dotykam lubi" . . . "lubią przenikanie" O jedno "lubienie" za dużo. Ciekawie. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Popsuty.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Jolu. Chciałaś, to masz. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba masz rację. Przemyślę. Pzdr.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najgorszy wiersz jaki u Ciebie czytałam Stefan, nie obraź się. Daleko mu do "pana Er". Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najgorszy wiersz jaki u Ciebie czytałam Stefan, nie obraź się. Pozdrawiam. Pozdrawiam Agatko.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Stefan popraw "umiera" jeszcze raz. ta klawiatura kiedyś nas zgubi ;)
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najgorszy wiersz jaki u Ciebie czytałam Stefan, nie obraź się. Daleko mu do "pana Er". Pozdrawiam. ja się nie zgadzam - wiersz jest stefanowski. Aga, poczytaj - cwany wiersz. serdecznie pozdrawiam - Jola.
H.Lecter Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 wiara ona troszeczkę ucieka jakby w siebie kiedy dotykam chce pomaga szepnęła że jest dusza uwierzyłem To nie wiara, tylko wiarunia, wiarunieczka, rozkoszny anioł stróż, pilnujący by niewinne dziecię nie potknęło się na wyboistej drodze życia... ;)
eleanor abernathy Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 kiedy - wtedy, albo-może Za dużo. lubię być sam wtedy umiera czas albo zasypia idiota ona trochę ucieka jakby w siebie kiedy dotykam ciała są takie jednakowe lubią przenikanie geometria dawno napisana szepnęła że jest dusza Tyle dla mnie . Chociaż to i tak jeszcze poszarpane. Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, ciekawa wersja. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
JacekSojan Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 pewnie miało być mistycznie a jest mistyfikacja - myślę, że w temacie wiary ta poetyka jest chroma - nie przekonany J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie masz rację. Pozdrawiam Jacku.
hmmm Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Er poszukuje nowego brzmienia? Kibicuję! I trzymam kciuki.
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Er poszukuje nowego brzmienia? Kibicuję! I trzymam kciuki. Dzięki za słówka otuchy i zachęty. Pozdrawiam.
Franka Zet Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Dla mnie to naprawdę ładna medytacja na temat duszy, ciała i wiary. Może mi trochę przeszkadza na 'codziennych salonach', a może jednak tak ma być, gdy chodzi o codzienność, krzątaninę. Pozdrawiam, Stefanie :)
Rekomendowane odpowiedzi