Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozkoszne refleksje o tym co widzę, co widziałam. Słodkie widoki, niby zaśmiecające moją mało ekologiczną głowę.
Piękno to pojęcie względne. Zależne od upodobań, od gustu. Może mój nie jest wyśmienity, ależ jakże wielkie przyjemności sprawia mi, gdy mogę napatrzeć się na to co piękne.
Wciąż myślę bo jakoś nie działa dzisiaj "delete". Mało ważne. Na razie rozkoszuję się widokami które zachowały się jak photos w mojej podświadomości...
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Opublikowano

"Give a bit of mmh to me
and I'll give a bit of mmh to you "
amanda lear - "enigma"
ten tekst to oczywiście impresja na temat reklamy kinder bueno, tak ? ;)))

po raz kolejny apeluję o rosdzieleni piaskownicy od warsztatu, bo niby jak mam teraz się domyślić czy to żart, "raczkowanie" czy prowokacja ??

pozdrowienia (dla Autorki i Moderatorów)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Jak u pociotka - tak to i co - pukaj.    
    • Nikt mną nie będzie kontrolował, a w szczególności nie alkohol Mówił tak każdy, przy pierwszym łyku przysięgając na słowo   Nie potrafię wtopić głowy w poduszkę, lekarz zapisał mi leki nasenne a ja nadal zarywam nocki, by oglądać przynajmniej ten jeden film dziennie    Przekroczony limit dozwolonych znaków w rozprawce, Która na celu ma postawić na nogi, dawno wymarłą relacje To jak zażarcie szorować zepsutego zęba po fakcie Jak sprawdzać środki na karcie, po tym gdy już zamówiłeś żarcie Poniża się, by póżniej wcisnąć mi kit, że się niby nie znam na żarcie
    • Po balu Hanno, bon na hula bop.    
    • @viola arvensis Violu, brawo! Przychodzi taki czas w życiu, że wprzódy trzeba się zainteresować samym sobą i nie jest to egoizm, lecz raczej samoobrona przed samounicestwieniem swojej osobowości. 
    • @Poet Ka ... pisanie w zderzeniu  z rzeczywistością  może wyglądać  jak tysiące kawałów  stłuczonego lustra    mozaikę trzeba sobie ułożyć  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...