Marusia aganiok Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 moja perspektywa coraz częściej ulega twoim oczom wylewam z serca całą zawartość nad czarne fale włosów w tym czasie słońce chowa się za drzewa po cichu mrok bierze mnie w swoje ramiona z drwiącym uśmiechem zgniotłam w dłoni twoje ostatnie słowo
Ela_Ale Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Okrutna Marusiu! Drwisz? Nad czarną falą włosów? Pewnie masz rację. Uśmiech i ode mnie. E.
Dawid Rt Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Fajnie Marusiu. Delikatnie. Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Pierwsze trzy wersy bardzo dobre, później jakby trochę przerysowany, szczególnie przy "sercu" i "mroku". Pomieszanie czasów też można odrobinę uporządkować:moja perspektywa coraz częściej ulega twoim oczom wylewam całą zawartość nad czarne fale włosów w tym czasie słońce chowa się za drzewa po cichu szarość bierze mnie w objęcia z drwiącym uśmiechem zgniatam twoje ostatnie słowo Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 na pewno nowe spojrzenie:) Bardzo dziekuję i obiecuję przemyśleć.Pozdrawiam. Ma
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Dawidzie:) Pozdrawiam. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest trochę drwiny i przewrotności.Myślę, że dobrze(?) Pozdrawiam i dziekuję bardzo. Ma.
allena Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 dla mnie ok.nie jestem przekonana do zmian, do drobnej kosmetyki może a.
Biała Lokomotywa Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 W kilku słowach: człowieku przegiąłeś - żegnaj. Trochę będzie czarno, ale trudno. Życiowa i niełatwa decyzja. Faktycznie początek najlepszy, ale to często tak jest w związkach:) Pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 a mnie gniecenie najbardziej :D czarny lok - obrazowy, nie powiem... a jakby tak podrzeć na strzępy? loka, albo słowo, albo cokolwiek - przynosi ulgę. pozdrawaim. Aganioku!
janusz_pyzinski Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Marusiu,nie gnieć żadnego słowa,bo dobre one pozdrawiam z wiosną
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi.Dziękuję
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem trzeba i podeptać po to, aby się fajnie godzić:P Pozdr. i dziekuję. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aganiok wdzięczy się i ukłania do ziemi w podzięce:P Pozdrawiam. Buźka! Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niesamowicie trafna interpretacja, za którą bardzo dziękuję:P Pozdr. Ma.
HAYQ Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Witaj Aganiok, Miałem kiedyś sklepik, a w nim ściankę, na której wisiały w oznaczonym (na czerwono) miejscu kartki dla klientów. Format A-4, duże litery. Patrząc z perspektywy, myślę, że to niezły przepis, też z drwin(k)ą, też wzięty z życia. A treść?KARTKA BEZPIECZEŃSTWA W razie nagłego ataku złości ZERWAĆ! ZMIĄĆ ENERGICZNIE, RZUCIĆ W KĄT. ... jeśli nie przechodzi PODEPTAĆ!!! Nikt nie zerwał ;))) Pozdrawiam serdecznie.
Marek Konarski Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Ech, te "końce" gimnazjalistek...infantylne, aż szczypie w oczy...
Marusia aganiok Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki HAIQ. Dobrze, że to tylko "inowierszyk" Pozdrawiam:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. służę gentamycyną jakby co;P ;P Pozdr. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, a zbierać nie ma kto:P Bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Ma.
Rekomendowane odpowiedzi