Dawid Rt Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Odkrywcom snów jest za wcześnie na stąpnięcie w ranosferę miękkie uszy poduszki i garb pierzyny jak czakram
Gość Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha :) Zmusiłeś mnie do poczytania o czakramie :) Ponoć takie miejsce jest na Wawelu. A Twój mini wiersz czytam jako dowcipny i z nutą opiekuńczą :) Pozdrawiam Dawidzie.
Dawid Rt Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha :) Zmusiłeś mnie do poczytania o czakramie :) Ponoć takie miejsce jest na Wawelu. A Twój mini wiersz czytam jako dowcipny i z nutą opiekuńczą :) Pozdrawiam Dawidzie. Dobrze czytasz ;) Wierszyk dla tych, którzy lubią się tak "poczakramować" w łóżku, sen regeneruje ;) Dzięki za czytanie i fajnie, że zachęciłem do poczytania o czakramie. Pozdrawiam!
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 pierzyna i czakram dość śmiałe połączenie, chociaż ja nie wykluczam punktów wspólnych;P Pozdr. Ma.
Laura J. Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Bardzo przyjemny wiersz, będzie moją kolejną wymówką przed zawsze zbyt wczesnym wstawaniem;) Pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Fajne! :-))) Jak ja nie lubię rano wstawać!... Bardzo dobrze rozumiem wszystkich, którzy mają tak samo. Wiem, że pierzynka przedłuża mi życie jak czakram - bezwzględnie tak! Cóż, największy czworonożny przyjaciel człowieka to jednak łóżeczko. ;-)
Ewa_Kos Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Ja też kiedyś nie lubiłam wcześnie wstawać; z wiekiem niestety się wszystko zmienia:)) Pozdrawiam wiosennie:)) E.K.
Oxyvia Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Dlaczego niestety? A poza tym to jesteśmy prawie w jednym wieku, Celka. :-)
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że nie wykluczasz ;) Dzięki za czytanie, pozdrawiam.
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale co złego to nie ja ;) Dziękuję za czytanie, pozdrawiam
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyspany człowiek lepiej funkcjonuje i o to chodziło ;) Dziękuję za czytanie ;)
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powinno spać się tyle ile się potrzebuje ;) Dziękuję za czytanie, pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Też musiałam zajrzeć, by sprawdzić.. czakram.. Ja akurat chętnie "wchodzę w ranosferę", ale niepowiedziane, że któregoś ranka zachce mi się dłużej poleżeć, wówczas pomyślę o Twoim wierszu. Pozdrawiam... :)
Nowai Wawa Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Hej Dawid! I kto by pomyślał, że kiedyś sławiłeś bezsenność;). Coś mi się wydaje, że pierwotny pomysł na wiersz o łóżku i czakramie mógł być niekoniecznie związany ze snem i odpoczynkiem:). Jak miło Cię czytać. Dobrej nocy.
Biała Lokomotywa Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Też już wiem co to czakram - bardzo lubię takie zbieranie energii:) Pozdrawiam:)
Zjajami_Baba Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dobre zaszeleściłeś słowami :)
Anna_Myszkin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Nie sposób przecenić rolę snu i snów, bo nie dość, że dostajemy od nich energię, to jeszcze dostarczają tematów do dotykania w wierszach. Dobrze to sobie wymyśliłeś, Dawidzie, i rozpisałeś ;) Pozdrawiam :)
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za wiele nie ma do myślenia, ale jak poczujesz, że sen dodał ci energii, to właśnie jest to ;) Dziękuję za czytanie, pozdrawiam
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym razem intencje były "czyste", ale na upartego można i tak ;) Fajnie jak miło. Dziękuję za czytanie, a o czakram podpytaj koleżankę Hinduskę, na pewno ma coś ciekawego do powiedzenia. Pozdrawiam ;)
Dawid Rt Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie niech moc będzie z Tobą ;) Dziękuję za czytanie, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi