Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 przenikam zakamarki świadomości znam mechanizmy rządzące ciałem i duszą przerobione na własnej skórze wobec prawdziwej miłości pozostaję bezradna to potop żywioł najtwardszą wolę zamienia w plastelinę jeśli mnie nie zabije to wzmocni i uszlachetni
janusz_pyzinski Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 chyba dużo przeszłaś w miłości Jolu,-to dlaczego pozostajesz bezradna?-trzeba z tą prawdziwą spróbować się zmierzyć cieplutkie pozdrówki
Czarna_Dama Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Jolu z miłością jest Tak jak z osłabieniem wiosennym, na wzmocnienie napiszę, że wiersz mi się podoba. buziaczki
Ran_Gis Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 - sens niech sobie zostaje sam , a my bądźmy z kimś. pozdrowowo Ran
Marlett Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Jolu , nie czepiam się wiersza ,ale co do pointy - jest znana i oklepana. Wzmocniłabym ją nieco; albo mnie zabije albo uszlachetni PozdrawiaM.
Ran_Gis Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 - jeszcze bym wzmocnił i rozładował albo mnie zabije albo wypali w posążek szlachetny pozdr. R
Tali Maciej Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 lepsze do pamiętnika niż dla czytelnika nuda pozdr
Marek Konarski Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Banał w ilości wręcz nieprzyzwoitej...
jacekdudek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 oby wzmocnił, ale czy uszlachetni...pozdrawiam
dzie_wuszka Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie prawda, to po prostu omal nas nie zabiło ale głównie zabija. w pozostałych zaś przypadkach niszczy coraz to większe kawałki. aż do wyczerpania materiału wyjściowego. ;)
H.Lecter Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 wobec prawdziwej miłości pozostaję bezradna to potop żywioł najtwardszą wolę zamienia w plastelinę jeśli mnie nie zabije to wzmocni i uszlachetni Z wypiekami na twarzy będę czekał na następne rewelacje... ;) Banał nie zabija ale i nie uszlachetnia...
jacek skraba Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 zabiło i miłość i wiersz pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kto powiedział, że jolka jest niebanalna, lub przyzwoita ;) dzięki - Jolka.
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że co bo nie kapuję? ____________ ale powiem jedno wzmocniło i uszlachetniło trupa!!!
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłość wzmacnia i uszlachetnia, na końcu zabija pozdrówki od trupa ;)
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie prawda, to po prostu omal nas nie zabiło ale głównie zabija. w pozostałych zaś przypadkach niszczy coraz to większe kawałki. aż do wyczerpania materiału wyjściowego. ;) prawda "zabija" skubana! serdecznie pozdrawiam - Jolka. p.s. odrodzę się jak feniks...
Rekomendowane odpowiedzi