Natuskaa Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 być wieczności ulepkiem tęsknotą karmioną bólem słodkim i świecącym punktem migawką zapomnianej chwili zawisnąć tylko na tyle aby poznać czego chce ciało gdy dotyka ciała drugiego przesuwa dłonią po policzkach zamknąć czas w obwodzie całkowitej próżni połączenia i nie patrząc wcale być ciaśniej niż skóra jest i osocze grudzień 2010
adam_bubak Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 za jakie grzechy taki tytuł? poprawna forma datowania, to 31 grudnia no chyba, że zaliczyliśmy 31 grudni w tym roku (fakt, że tak się trochę czuję tej zimy, ale nie sądzę, żeby było to zamierzone) a poza tym dobre rzeczy w tym wierszu to: być wieczności ulepkiem migawką zapomnianej chwili zamknąć czas w obwodzie całkowitej próżni połączenia i nie patrząc wcale być ciaśniej niż skóra jest i osocze pozdrawiam A.
Natuskaa Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tą datą to rzeczywiście nie wyszło ... w każdym bądź razie zmieniłam i teraz nawet tytuł pasuje:) A co do reszty to właściwie jedyne co mi przychodzi na myśl jako odpowiedź to inny, choć wyrwany trochę z kontekstu kawałek ... droga do doskonałości jest bowiem pełna ludzkich rąk i ludzkich o nich najskrytszych pragnień ... październik 2010 Również pozdrawiam
paper_doll Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie no, tytuł wciąż jest porachą. Dlatego zajszliśmy tu tylko my (albo inaczej, zajszliśmy i skomentowaliśmy). Fragmenty te co Adam. A jeszcze wracając do tytułów - tak spojrzeliśmy na Twój dorobek wczoraj i większość tytułów u Ciebie odrzuca. A to w końcu integralna część wiersza. Piszesz ciekawie, ale "zapowiedź" jest tragiczna. P.
Natuskaa Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytuł jest tytułem to moja prywatna sprawa dlaczego akurat taki. Zajszliście aha w sferę ciekawostek ... Miłego dnia
paper_doll Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytuł jest tytułem to moja prywatna sprawa dlaczego akurat taki. Zajszliście aha w sferę ciekawostek ... Miłego dnia No w sferę ciekawostek, bo tytuły nie przyciągają. Tytuł jest, rzecz jasna, Twoją prywatną sprawą, więc może w takim razie zamieszczaj wiersze bez tytułów. Niezręcznie mi tak prywatne rzeczy na forum czytać.
adam_bubak Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tą datą to rzeczywiście nie wyszło ... w każdym bądź razie zmieniłam i teraz nawet tytuł pasuje:) A co do reszty to właściwie jedyne co mi przychodzi na myśl jako odpowiedź to inny, choć wyrwany trochę z kontekstu kawałek ... droga do doskonałości jest bowiem pełna ludzkich rąk i ludzkich o nich najskrytszych pragnień ... październik 2010 Również pozdrawiam być może, nigdy na tę drogę nie próbowałem wchodzić
Natuskaa Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tą datą to rzeczywiście nie wyszło ... w każdym bądź razie zmieniłam i teraz nawet tytuł pasuje:) A co do reszty to właściwie jedyne co mi przychodzi na myśl jako odpowiedź to inny, choć wyrwany trochę z kontekstu kawałek ... droga do doskonałości jest bowiem pełna ludzkich rąk i ludzkich o nich najskrytszych pragnień ... październik 2010 Również pozdrawiam być może, nigdy na tę drogę nie próbowałem wchodzić W takim razie nie bardzo rozumiem czego tu szukasz? Albo może ja pomyliłam strony ...
Rekomendowane odpowiedzi