Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak mówisz, Z. Babo, to ja sobie to w ramki wezmę ;) Dzięki :)
miet dlugolecki Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak rozumiem, ale kiedy Myszkina stanie na Lebku to dopiero wtedy zaczyna sie prawdziwe "boksowanie" do zo
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No co Ty, przecież chodzimy w różnych kategoriach - ZAgatka w seniorach, choć młodsza ;), a poza tym z jednej stajni. Nawet "sparringiem" bym tego nie nazwała ;))) I to Lebek stanął na głowie. Mojej ;)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No co Ty, przecież chodzimy w różnych kategoriach - ZAgatka w seniorach, choć młodsza ;), a poza tym z jednej stajni. Nawet "sparringiem" bym tego nie nazwała ;))) I to Lebek stanął na głowie. Mojej ;) Ja też Was kocham :)))) :* :*
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Eureka! Wanna, to kolebka wszelkich mądrości, a z Twojej wanny, Aniu, przepiękna mądrość wypłynęła. Pozdrawiam poświątecznie, Grażyna. :)
krzysztof marek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dla mnie przewrotnie ale niezwykle pomysłowo Aniu. pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wdzięcznam za dostrzeżenie przewrotności i komentarz. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No co Ty, przecież chodzimy w różnych kategoriach - ZAgatka w seniorach, choć młodsza ;), a poza tym z jednej stajni. Nawet "sparringiem" bym tego nie nazwała ;))) I to Lebek stanął na głowie. Mojej ;) Ja też Was kocham :)))) :* :* Najważniejsze, że jest wzajemność :))) Buziaki :)
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci, Grażynko, dziękuję, za miłe słowa o wierszu. Pozdrawiam :)
6 kilo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 ten Twój Anno wiersz ma niewiele słów ale robi wielkie wrażenie, świetny klimat, pozdrawiam,
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że trafiłam z klimatem, ale rozumiem też chyba, dlaczego. Pozdrawiam :)
Marek_Dziekan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zawsze jest nadzieja, że te ręce się wypełnią nie tylko nieczystą myślą, utopią. Czego ze szczerego serca życzę.
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, że zawsze jest. Peelka, mimo wszystko, wierzy, że peel będzie powracał, niekoniecznie z dna. Bardzo dziękuję za życzenia i uważne czytanie :)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dobrze ujęte, naprawdę... tak sobie "widzę" drugi tytuł... w wannie... ale to jasne, dlaczego jest tak jw. Pozdrawiam... :) PS. Chciałoby się przeczytać jeszcze raz wszystkie, ale nie da się. Tu z chęcią wróciłam.!
Anna_Myszkin Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wanna, bo myśl stamtąd i z "wypartym" zagrała, ale na "drugości" jestem otwarta. Dzięki, Nato, za czytanie i dowód na zrozumienie położenia peelki :)
miet dlugolecki Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Panie Stanislawie, wanny, klamry cze benzowki byle byly jakies nowki Emancypacji stalo sie zadosc A starocie schowane w gablocie gapia sie na gawiedz zaklopotane Bo pamietaja kiedy Krakowianka jedna miala chlopca z drewna ( w kontuszu jednakze) Szczesliwa ropromieniona i zniewolona jego galazka jabloni Zyczac Wszystkim Ludziom Dobrej woli powrotu do tradycyjnych wartosci odzianych w noworoczne szaty father Geoffrey
Rekomendowane odpowiedzi