Anna_Myszkin Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 wzdłuż wypartego ciała najcięższe pustką ręce nieczyste myśli łowią utopią wierzyć że bez tchu dla mnie wypływasz bez dotykania dna
Dawid Rt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tym razem i erotycznie i subtelnie. Utopią odczytuję dwuznacznie. Podoba mi się myśl "najcięższe pustką ". Dobra "miniówa", zgrabnie spływają literki po tym króciutkim tekście ;) Pozdrowienia
miet dlugolecki Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Co za komplement...w czepku urodzony Pozdrawiam Swiatecznie
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Króciutko: bardzo się cieszę, że trafiłam :) Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niedoawrtościowaniem peelki napędzany ;) Odpozdrawiam serdecznie :)
miet dlugolecki Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 i see... it's lol about me ale to lepsze niz proste wiersze pozdr niedowierszowany
Agata_Lebek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez dotykania dna ? Tak dla Ciebie ;))) z water lily albo sunny melon i tym: www.youtube.com/watch?v=5o_fKi6xTKc Fajny zapach i dobra muza podczas kąpieli zawsze poprawia nastrój ;)) Ciężka pierwsza część wiersza, ale zakończenie wyciąga w górę ;))
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważne, by były zrozumiałe. Pozdrawiam, życząc dowierszowania :)
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez dotykania dna ? Tak dla Ciebie ;))) z water lily albo sunny melon i tym: www.youtube.com/watch?v=5o_fKi6xTKc Fajny zapach i dobra muza podczas kąpieli zawsze poprawia nastrój ;)) Ciężka pierwsza część wiersza, ale zakończenie wyciąga w górę ;)) Ciężka, bo i myśl na dno ciągnąca ;) Dobrze, że przynajmniej końcówka za koło ratunkowe wierszykowi posłużyła :) Z melonem i Oddziałem dam radę przeżyć kolejny dzień ;) Dziękuję, GAgatko :))
Anna_Para Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Bardzo zgrabny, zmysłowy erotyk. Gratuluję, Myszkino;) Cieplutko, Para;)
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie cieszy Twoja opinia o maluchu, Anno :) Dziękuję i pozdrawiam Cię ciepło :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Też czasem odnoszę wrażenie unoszenia się jak na wodzie. Ten wiersz potwierdza to - podoba mi się. Pozdrawiam:)
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Miło mi, że nie jestem osamotniona w swoich stanach. Dziękuję, Biała L. z komentarz. Pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 brawo, Myszkino, no i mnie utopiłaś w tej swojej wannie :)) będziesz zbierać wodę, bo ja sporo wypieram :Putopię waszą utopię, ach, zasnąć...i obudzić się w niej - utonąć, rozpuścić się :)) buziak! bul bul bul.
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 rzadko bo rzadko , ale jak już - to z jakim impetem !!! Nabuzowany ten wierszyk ... atmosferą gorącej łaźni ... Brawo ;-)
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż za żywiołowa reakcja :)) Twoje komentarze, Magu, mają czarodziejską moc - aż chce się coś naprawdę kipiącego napisać. Dziękuję :*
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałabym częściej i lepiej, ale doba nijak nie chce się rozciągnąć ;( Cieszę się z Twojej akceptacji dla wierszyka, Czarku. Pozdrawiam :)
miet dlugolecki Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Aniu, dalyscie wspolnie tyle czadu w ten "boxing day" ze mi wystarczy do konca roku, i nie bede wiecej sie pytal o etymologie (?nie mam slownika polszczyzny przy sobie?) slowa "boxing day" Powtarzajac za moja bratowa ... Piekne, to piekne... ale wystarczy wierszowania, bo robota czeka
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo miło przeczytać takie słowa, Mietku - w coś trzeba było wpompować nadmiar kalorii ;) Robota niby nie ucieknie, ale dlaczego tak nas goni? ;( "Boxing " chyba od tych paczek/pudeł, co to je pracownikom ubogim rozdawali zamożni fabrykanci, z resztkami z pańskich stołów świątecznych i odzieżą przechodzoną ;) Pozdrawiam raz jeszcze :)
Zjajami_Baba Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 to jest bardzo dobre mocne minimalizm a wali po ryju ;)
Rekomendowane odpowiedzi