Zjajami_Baba Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. próbuję zmienić i nie podoba mi się w połączeniu z amenem zaraz po dzięki jednak za sugestie doceniam uważne czytanie:) pozdrawiam serdecznie!
Zjajami_Baba Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę, że dobrze odczytałeś:) cieszy mnie to dzięki za odwiedziny! :)
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przeczytałam i oniemiałam, bo okazało się, że nie ja go napisałam ;)) Jest Twój, ale tak mi bliski, że go sobie w ulu powieszę :)
Anna_Para Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mało brakowało, a bym przegapiła. Gapa jestem. Doskonały tekst. Pozdrawiam tylko, bo wszystko już wychwalono. Biorę sobie także przeróbkę Twojego nicka: Zjabo! Cieplutko, Para:)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to mam "świńskie" skojarzenia przy poincie ; Może przez to małe "p" (?) Nie wiem... To ja może jutro zajrzę tu jeszcze o bardziej przyzwoitej porze, hm.. :)))) No to nara :))
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, temat stary jak świat, a kiedy mnie sie przydarza, to za każdym razem umieram, co nie znaczy, że sie uodparniam - niestety, chyba pisania bez tego nie byłoby u mnie. ech, życie. ul - dobre:) pozdrawiam ciepło! :)
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki, że wpadłaś:) Zjaba - kurde, przegapiłam to, w pytkę! :D
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz jak najbardziej prawidłowe skojary:) zastanawiałam się nawet, czy tak to publikować wypada, ale fakt posiadania jaj pozwala na więcej :P dzięki że wpadłaś:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 w czytaniu głośnym brzmi jak pacierz; w cichym- jak erotyk ale po zamknięciu oczu, wszystko się miesza... zafascynowałaś, Babo, zamieszaszałaś w głowie; udało Ci się :))) pozdrawiam poświątecznie, Grażyna :)
krzysztof marek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Babo, czytam ten wiersz już któryś raz i jak dla mnie najlepszy Twój jaki tutaj czytałem. pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 oscyluję wokół obsesji noża i śniadania szukam w płatkach słów na odległość wiem tylko że to już grudzień białe kurhany wigilię kojarzyłam z tęsknoty nie dam się rozpaść na amen w pacierzu co boli na klęczkach tak to widzę i za maczanie palców przepraszam wiersz ma coś w sobie r
Baba_Izba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bardzo mi się podoba Babo, to Twoje pisanie! Skrót Białego bardzo ciekawy, kwintesencja! Serdeczności - baba
Agata_Lebek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz jak najbardziej prawidłowe skojary:) zastanawiałam się nawet, czy tak to publikować wypada, ale fakt posiadania jaj pozwala na więcej :P dzięki że wpadłaś:) Skojary i alusie ;))) Czyli oki doki jest :))))))
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ci dziekuję; erotyk nie kazdy tu widzi a ja głównie o tym:)
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ci dziekuję; erotyk nie każdy tu widzi a ja głównie o tym:) pozdrawiam serdecznie:)
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o rany, bardzo mi miło:) pozdrawiam:)
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o nie, teraz odarłeś go z całeeego erotyzmu! i ten nóż teraz wygląda jakby go na sobie chciała wypróbować peelka, nie ma tego wścieku, jeno się modli rozpaczając. czyli tak okrojony jest dla mnie jaj pozbawiony:) tak naprawdę to nie mam nic przeciwko odmiennym interpretacjom, to fascynujące, jak można proste sprawy INACZEJ widzieć dzięki:)
Zjajami_Baba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi