Młody Zdobywca Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Oczy muśnięte nutellą wiśniowe usta i dekolt okryty powietrzem tak mało nam potrzeba by noce zapachniały kawą a tuż przed zawałem ściskając od wewnątrz kraty własnej roboty z betonowym uporem znów odwiedzamy okulistę
krzysztof marek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myśl jest ale jak dla mnie za dużo atrybutów. w konsekwencji nie ma wyróżnika, który przykułby uwagę. pozdrawiam Zdobywco.
Młody Zdobywca Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myśl jest ale jak dla mnie za dużo atrybutów. w konsekwencji nie ma wyróżnika, który przykułby uwagę. pozdrawiam Zdobywco. Dzięki za komentarz, chciałem mieć dużą ilość obrazów w tym wierszu, być może rzeczywiście trochę przesadziłem, ale to przez fakt że cały czas poszukuję ciekawego stylu pisania :) a co do wyróżnika nie wydaję mi się żeby zależał od tego czy w wierszu jest duża liczba atrybutów czy nie. W tym przypadku sam tytuł może być takim wyróżnikiem, który jednym słowem określa to, o czym piszę. Oczywiście każdy może mieć inne zdanie na ten temat :) Pozdrawiam i zapraszam do czytania kolejnych :)
WiJa Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ale najważniejsze, że jest to zawsze coś ciekawego, wręcz ujmującego, nawet jeżeli część druga wiersza jest ciekawsza (lepsza). Ale przecież, żeby druga zwrotka brylowała, pierwsza musi być i jest koniecznym wprowadzeniem. Właśnie w obraz (drugiej strofy), który wymyka się oczywistemu postrzeganiu, a więc tak czy inaczej zaskakuje (oczywiście jak kogo /bardziej/). Pozdrawiam
Młody Zdobywca Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za przeczytanie i opinię, pozdrawiam serdecznie :)
Anna_Para Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 To dobry tekst. Zgodzę się z Krzysztofem Markiem, że ciut za dużo rekwizytów, ale w sumie - tekst broni refleksja. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Młody Zdobywca Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło słyszeć, że się podoba, dziękuję za komentarz :) również pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i lepiej, coraz lepiej :)))) Młody ;) pozdrawiam.
Młody Zdobywca Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam po dłuższej przerwie ;) jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz to bardzo się cieszę :) dzięki za komentarz, pozdrawiam :)
adam_bubak Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 wiersz sponsorowany przez NFZ
Zjajami_Baba Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 nie szukaj stylu sam przyjdzie dużo pisz i słuchaj jeszcze więcej skreślaj kiedy cię skrytykują popraw wersy i wal po ryju lepszym wierszem:) Bardzo dobry pomysł musiałam jedank przeczytac dwa razy żeby pojąć sens więc może za dużo słów i porównań druga strofa zdecydowanie lepsza od pierwszej nawet bardzo dobra :)
Młody Zdobywca Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słucham i skreślam :) nie ma to jak konkretna rada, taka zawsze się przydaje :) a wiersz jest o was, kobietach i o tym, że przez to, że my - mężczyźni skupiamy się tylko na zmyśle wzroku, nasze serca cierpią ;) pozdrawiam.
miet dlugolecki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mlody Zdobywco te "piekielne ciala" to oczu zakala, bo nie szata zdobi czlowieka; jednakze nie chcialbym byc niewidomym
Młody Zdobywca Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nikt by nie chciał, gdy tyle jest do zobaczenia :) pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 plus za drugą strofę , chociaż w niej też trochę za dużo tego i owego ;-)
Młody Zdobywca Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczy muśnięte nutellą wiśniowe usta i dekolt tak mało nam trzeba by noce działały jak kawa a tuż przed zawałem ściskając od wewnątrz kraty własnej roboty z betonowym uporem znów odwiedzamy okulistę być może tak byłoby lepiej :) dzięki za komentarz, pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Podzielę zdanie poprzedników, że II- ga lepsza... Ogólnie, do doszlifowania... to tak wg mnie, ale przecież mogę się mylić. Pozdrawiam świątecznie... :)
Młody Zdobywca Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również świątecznie :) dziękuję za odwiedziny.
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczy muśnięte nutellą wiśniowe usta i dekolt tak mało nam trzeba by noce działały jak kawa a tuż przed zawałem ściskając od wewnątrz kraty własnej roboty z betonowym uporem znów odwiedzamy okulistę być może tak byłoby lepiej :) dzięki za komentarz, pozdrawiam. lepiej ;-)
Rekomendowane odpowiedzi