cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawdziwy komplet-ment to dla mnie . Dziękuję :-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sła biust ki ??? Zawsze można silikonem ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak , j/w : nie o rewolucję chodzi :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dobrze zrobiłaś - tutaj jest więcej facetów ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, że między Panie, a Lokomotywo miał być przecinek:) Podział na białych i czarnych - trudny do przeprowadzenia, bo niby kto by przydzielał - jakaś komisja? A kto by wybrał komisję?:) Ale integracja w postaci wspólnego rzygania - ciekawa propozycja:) Pozdrawiam:) co za dosłowne branie sobie do serca :-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a właśnie , że żadna komercja ani bunt :-) Ani rzyganie poważne ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to masz ode mnie Parkera ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to masz ode mnie Parkera ;-) biało na czarnym zresztą !!!
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieważne ile, ważne, żeby nigdy nie przestawać :P tylko pozazdrościć - takiemu wszystko jedno podziały :-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biję się w pierś ( czy coś tam takiego ... ) i już nie rzygam ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty na serio ???
krzysztof marek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to masz ode mnie Parkera ;-) dzięki :)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 ... o nie... ja na moją, bądź co bądź, jeszcze nowa klawiaturę nikomu nie pozwolę rzygać, a za wiersz zostawię świątecznego plusa, w ramach upominku... :) Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja wolę obiektywne podejście do sprawy ;-) - witaj na www.poezja.org. o mnie się cieszę , że wróciłaś z zaś wiatrów :-))
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biję się w pierś ( czy coś tam takiego ... ) i już nie rzygam ;-) :))))))))) ok. to buziak! i sprzedaję Ci wirusa grypy (bonusowo) :D
Marek_Dziekan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 No dobrze, prawda. Ale musiałeś wprowadzić ten element rzygania na klawiaturę.Nie mogłeś ująć tego równie dosadnie a jednak subtelniej?
Rekomendowane odpowiedzi