Ela_Ale Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 powiedziałeś wczoraj kilka niepotrzebnych słów siedzą teraz skulone pod łóżkiem ze wspólną nieskończoną nocą w kroplach potu orgazmy przytrzaśnięte kamieniami dotyk lodowatym piątym stycznia plamy powidoków pulsujące w źrenicach następnego dnia tylko drzwi z zapałek cementowa podłoga a my szelestem pamiętników
krzysztof marek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 ogólnie nawet nawet, ratuje ostatnia strofka bo przedostatnia trochę mnie zawiodła, konkretnie: "orgazmy przytrzaśnięte kamieniami" i "plamy powidoków". hm. takie jak by przekombinowane. pozdrawiam Elu :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Trzeba uważać, co się mówi, w każdym razie powinno. Czasem można wiele zepsuć. Świetne dwa pierwsze wersy:) Pozdrawiam Elu:)
Ela_Ale Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może przekombinowane...Miało być dosadnie, mocno. Zostało "nawet, nawet". Dzięki, Krzyśku. Pozdrawiam. E.
Ela_Ale Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Za pochwałę dzięki, Loko. Serdeczności. E.
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyobraziłem sobie jakby ktoś mi tłukł jajka młotkiem ... dlatego piąty mi się nie podoba :-( Poza tym OK , chociaż rozdzieliłbym jeszcze końcówkę : cementowa podłoga a my szelestem pamiętników :-))
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Może można byłoby lżej przywalić w drugiej, ale żal peelce wyraźnie tak się zemścić kazał. Puenta za to skrojona na miarę najlepszych. Pozdrawiam :) PS Gdzie znajdę rzeczony las?
Ela_Ale Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyobraziłem sobie jakby ktoś mi tłukł jajka młotkiem ... dlatego piąty mi się nie podoba :-( Poza tym OK , chociaż rozdzieliłbym jeszcze końcówkę : cementowa podłoga a my szelestem pamiętników :-)) Piąty, to taka specjalna data dla mnie. Ale ...sza. Pozostawiłam "a" poza ostatnim wersem celowo, ale może faktycznie Twoja propozycja jeszcze lepiej spełnia funkcję, o której pomyślałam. Dzięki za czytanie i, jednak, troszkę pochwały. Pozdrawiam. E.
Ela_Ale Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie peelka przywalała, a on sam tak porobił. Ale nie wiem do końca, nie było mnie przy tym! Dla siebie zabieram sobie tylko Twoje dobre mniemanie o puencie z podziekowaniami. E. PS. Las rośnie "wyjaśniony" pod Twoim wierszem. Całuski.
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 słowa poł łóżkiem - bardzo plastycznie oddane:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyobraziłem sobie jakby ktoś mi tłukł jajka młotkiem ... dlatego piąty mi się nie podoba :-( Poza tym OK , chociaż rozdzieliłbym jeszcze końcówkę : cementowa podłoga a my szelestem pamiętników :-)) Piąty, to taka specjalna data dla mnie. Ale ...sza. Pozostawiłam "a" poza ostatnim wersem celowo, ale może faktycznie Twoja propozycja jeszcze lepiej spełnia funkcję, o której pomyślałam. Dzięki za czytanie i, jednak, troszkę pochwały. Pozdrawiam. E. 5-ty wers mi się nie widzi !!! :-) A 5-ego stycznia przyszły na świat moje bliźniaki : Tristan i Inka :-))
Ela_Ale Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piąty, to taka specjalna data dla mnie. Ale ...sza. Pozostawiłam "a" poza ostatnim wersem celowo, ale może faktycznie Twoja propozycja jeszcze lepiej spełnia funkcję, o której pomyślałam. Dzięki za czytanie i, jednak, troszkę pochwały. Pozdrawiam. E. 5-ty wers mi się nie widzi !!! :-) A 5-ego stycznia przyszły na świat moje bliźniaki : Tristan i Inka :-)) A, nooo jak bliźniaki, to mnie zupełnie przekonuje co do piątki! Dzięki Bogu, że dwupłciowe! Bez żadnych aluzji...Gratulacje! Wers należy zmienić. Przegłosowany został!
Ela_Ale Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo pod łóżkiem zawsze jest bardziej plastycznie. Widoki ciekawsze! Głaski. E.
Oxyvia Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Podoba mi się razem z tym przywaleniem. Kiedy ktoś coś za dużo chlapnie, to jakby przywalił między oczy lub nawet kamieniem w... no, tak jak powiedział Czarek Dacyszyn. A potem już raczej nie da się tego wymazać... Chyba że latami się zmywa i zmywa, uparcie.
Ela_Ale Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gadanie ma to do siebie, niedobre zwłaszcza. Dzięki, OXY. Uściski. E.
Rekomendowane odpowiedzi