Magda_Tara Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 smutek?????? jaki smutek??? smutek to zamarznięty płyn w wycieraczkach !!!!!!!! co tam liść! ta zima w lodówce - to dopiero kompatybilność z zaokniem - czyli - ok. no, i wino!!! w łóżku!!!! wino jest dla kobiet których pragną mężczyźni, mężczyzno! bardzo podoba mi się to zapładnianie jakby niedawno? (wiersz, nie zapładnianie) pozdrawiam. :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w lodówce smutna pora roku - nie zima , czyli żreć czego ni ma :-) No ale wino jest !!! Kobieto Woman ... Ano , niedawno ... - kiedyś lepsze bywały ... Ale z braku laku ... ;-)
miet dlugolecki Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Cezary, I co z tego ze na tratwie? Przebadalem i sie przekonalem ze na tratwie wino pite z Dziewczyna lepiej smakuje Bywaj
złamane skrzydło Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będzie płodnie, będzie winnie, :)) podobasie, Cezary
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będzie płodnie, będzie winnie, :)) podobasie, Cezary a potem złamane życie ... ;-)
Marek Konarski Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 kwitniemy w łóżku więc może przynieś czerwone wino jakoś zapłodnimy ten wieczór Trudno posądzić peela o oryginalność ;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale nie każdy znajduje czas żeby jeszcze o tym napisać ;-))
Pan_Biały Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo mi się zgadza ten wiersz. jeśli siąpi (nie lubię tego słowa) czyli jest za oknem słaby deszcz - tak?, a jak słaby deszcz, to zazwyczaj słaby wiatr - tak?, czyli jak ten wiatr zepsuje prąd? ale abstrahując, gdyby czytać bez "siąpi", wiersz jest klarowny jak dobre wino i wtedy wiersz również jest dobry i śmiem twierdzić, że jeden z lepszych twoich r
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo mi się zgadza ten wiersz. jeśli siąpi (nie lubię tego słowa) czyli jest za oknem słaby deszcz - tak?, a jak słaby deszcz, to zazwyczaj słaby wiatr - tak?, czyli jak ten wiatr zepsuje prąd? ale abstrahując, gdyby czytać bez "siąpi", wiersz jest klarowny jak dobre wino i wtedy wiersz również jest dobry i śmiem twierdzić, że jeden z lepszych twoich r oj , siąpiło ( się piło ? ) , że aż miło . Myślę , że intensywnie też może siąpić , poza tym dla wiersza chyba lepiej niż " pada "... A wiersz taki tam sobie ...
Rekomendowane odpowiedzi