Anna_Para Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 mój prywatny kohelet zamknął budkę z odpustami. cóż, weekend, dlatego ciebie, anno, proszę, odpuszczaj po jednym grzechu na dzień za każdą niesamotną noc. spójrz, nie wstaję z klęczek, łatwiej im pluć w twarz, wkładać palce w jedyne oko, jakie mam, ja – cyklop w sukience, monstrum w zbyt cienkiej, zbyt różowej skórze, zawsze nadto delikatnej wokół brodawek. pamiętam więcej grzechów, niż zdążę wyznać.
Witek_Zaborniak Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 A to miłe zaskoczenie, ten wiersz. Idę się rozpieścić w nim.
Anna_Para Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Witku, jakaż niespodzianka? Wiersz z warsztatu. Miło, że Cię nim rozpieszczam. Cieplutko, Dzięki serdeczne, Para:)
Zjajami_Baba Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 oooch, erotycznie podobuje się mnie bardzo to:) przy tym pięknie napisane i lubie tytuły takie rozkazujące jakby:)
Magda_Tara Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 no, nareszcie pejcz w dłoni :)))))))))) lubię takie wiersze. buziak, Paro! jeden z najbardziej podobujących! zresztą mówiłam. :)
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Babo: Dzięki, że się podobuje:) Cieplutko, Para:) Cmok
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Taruniu?! Toż peelka się spowiada "na kolanach"! Ale - pikuś. Ważne, że się podoba. Dzięki, Taruniu! Cieplutko, Para:)
Waldemar Talar Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Witaj Anno - urocza ta MruczAnka - nie powinien zamykać tej budki - ma w sobie tyle wrażeń - no ale widać musiał . Podoba mi się ten wiersz jednego grzechu . pozd.
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Waldku, miło mi. Bardzo serdecznie dziękuję za obecność i komentarz. No, musiał, to i zamknął ;) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Dawidzie: Dziękuję. Dziękuję. Cieplutko, Para:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Pięknie ujęte rozterki Dobry wiersz Aniu Pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 A ja pamiętam więcej grzechów niż żałuję:) Piękna MruczAnka, czyta się lekko i płynnie, no i świetny klimat. Pozdrawiam:)
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Biała Lokomotywo! (ależ masz nick, niech to licho!):) Dzięki, że "lekko". To ciężkie grzechy, ale niech Ci będzie. Cieszę się, że się podoba. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Zbyszku: Bardzo mi pochlebiasz. Miło mi, dzięki, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Stanisławie: Cieszę się, że "cały" - chociaż trochę kaprysisz. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Co znaczy - mieć talent! Bardzo podoba mi się Twój urokliwy wiersz. Oryginalny, ma klimat i oddycha! Z pozdrowieniami - baba
Anna_Para Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Babo! Jak mi miło bardzo! Długo Cię nie było. Ale jesteś, w dodatku z tak dobrym słowem. Cmokam, cieplutko się odwdzięczam, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 nazwanie jej "cyklopem", to bardzo oryginalny chwyt:) grzeszysz na oczach wszystkich, to jest odwaga;)) ciekawy pomysł na monolog i jakże inny wiersz od Twoich standardów szukasz, a to znaczy, że poezja wciąż cię bawi i sprawia przyjemność - tak trzymać pozdrawiam r
Anna_Myszkin Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Pomysł i realizacja podobały się w W i podobają się tak samo tutaj. Rzeczywiście, z tym obciachanym końcem mu do twarzy ;) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi