Pan_Biały Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 za poprzednie ciało i środek cierpię i muszę się naprawiać by znów nie być psem bitym przez pana białego snu potrzebuję i nóg kobiety niech nauczą chodzić słowa z szuflady do ogrodu gdzie zmysły rozmawiają z melodią twoich cyklów miesięcznych jeśli mnie znajdziesz tam lub gdzie indziej schowaj między piersi moją ostatnią szansę
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 dlaczego mnie drażni piąty werset !??? Wiersz dobry , a koniec przypomina mi : na ołtarzu twoich piersi z swoich ust złożyłem ofiarę filigranowy posążku przyjmij moją wiarę Za krótkie ? - bo moje !!! Ye Ye ;-)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Rafale! Nie posłuchasz, a szkoda! Należy zabrać czwarty wers. Naprawdę, naprawdę. Poza tym - jest doskonale. Bardzo dobry, mocny. Oczywiście - najbardziej podoba mi się to miejsce między piersiami;) Pozdrawiam, cieplutko, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Udany wiersz. Ten "biały sen" śniony na jawie, bo tak go odbieram, a nie jako śmierć, i to, co zaraz po nim - najbardziej mnie przekonuje. (Zabrałabym tylko "miesięcznych".) Pozdrawiam :)
Zjajami_Baba Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 o ja cię:) "melodia twoich cyklów miesięcznych" gdbybyście, panowie, tak częściej mówili do nas nie byłoby potrzeby feminizmu:P podoba mi się:)
Marek Konarski Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Przemiany osobowościowe u peela, mają dużą dynamikę, co nie jest typowe u faceta ale peel nie musi być przecież typowy ;) Dobre.
Ela_Ale Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Niektóre Twoje teksty drapią mózg, ten nie. Druga strofa to perła nie na sprzedaż. Po to, żeby na końcu pojawić się w najlepszym miejscu świata. Pozdrawiam. E.
krzysztof marek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 tytuł szczególnie: trafny i na temat. reszta też w porządku, po Twojowemu. i czwarty wers również. pozdrawiam Rafale.
teresa943 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 jeśli mnie znajdziesz tam lub gdzie indziej schowaj między piersi moją ostatnią szansę to mi najbardziej, bo "pachnie" wieloznacznością :) serdecznie pozdrawiam Rafał - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widocznie ma w sobie alergen na Twój poetycki smak;)) dziękuję za dobry i za przypomnienie o czytaniu nie wspominając r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słucham, słucham a właściwie czytam, czytam ale wiesz, że nie negocjuję na P doskonale to nigdy nie jest, ale miło, że tak go czytasz:) dziękuję za czas i komentarz r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za udany i czytanie r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale feminizm jest sexy, więc niech trwa:) dziękuję za czytanie i przychylność r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może jest kobietą, a może to tylko sen albo stan wskazujący dziękuję za dobre i czytanie r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. interesujący komentarz może by go spoetyzować? dziękuję r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł niech nie zamyka drzwi reszcie, nie w tym przypadku;) dziękuję za czas i porządek;)) r
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko pachnie ale to jest żywe:) dziękuję i pozdrawiam r
Kikus Dzikus Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 ostatni średnio mnie wciągały Twoje wiersze ten mnie wessał jest jakość i jest Pan Biały, żadne słowo zbędne
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może poprzednie były na złapanie oddechu;)) dobrze, że ten zadziałał:) dziękuję za czytanie i komentarz r
Agata_Lebek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najbardziej podoba mi się, że dotykasz spraw zwykłych - "niezwykłych" i nie boisz się słów. Mam wrażenie czytając Twoje utwory (mam na myśli prozę i poezję), że nie ma dla Ciebie tematów tabu i to jest fajne.
Rekomendowane odpowiedzi