Agata_Lebek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jazzu dać !:) Może być jazz, może być Geppert może być wszystko ;)))) nawet ABBA - Kisses Of Fire :)))) www.youtube.com/watch?v=27E7rfjtSRo Piątek !:)
Agata_Lebek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 The Day Before You Came www.youtube.com/watch?v=1HnOFwqpLRQ Super Trouper www.youtube.com/watch?v=BshxCIjNEjY Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) www.youtube.com/watch?v=XEjLoHdbVeE ♫♫♫ :))))))))))))))))))
Agata_Lebek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Everywhere I Go ; www.youtube.com/watch?v=c4s3dOn0GfQ When I'm Alone www.youtube.com/watch?v=7G0_eN36QVc Lissie - In Sleep www.youtube.com/watch?v=hF1WJ4dChRE
Pan_Biały Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Fire musi być www.youtube.com/watch?v=d5PoIrcyd34
Agata_Lebek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=7p2gu51Ji3s !:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Raised By Swans www.youtube.com/watch?v=J42DGSuv1lA&feature=related www.youtube.com/watch?v=i1Q5ZI1dI2M&feature=related
Bachencja_S. Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 High Violet..... Jak piątek - to piątek.... :) www.youtube.com/watch?v=8Hl6GnmvMMA www.youtube.com/watch?v=4_yskRDrmqI&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 :) www.youtube.com/watch?v=2tES-ErCQXs
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, ulubiona piosenka mojej córki :) A mnie się dziś na odgrzewane zebrało. Taki cover'ek: www.youtube.com/watch?v=1fajvqa50Jc Podejrzana coś mi aż taka euoryczność zimą, ale tak dziś mam. I zarażać bym chciała ;)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, ulubiona piosenka mojej córki :) A mnie się dziś na odgrzewane zebrało. Taki cover'ek: www.youtube.com/watch?v=1fajvqa50Jc Podejrzana coś mi aż taka euoryczność zimą, ale tak dziś mam. I zarażać bym chciała ;) Mnie wzięło na The Moody Blues, najchętniej "odpaliłabym" gramofon, ale jeszcze nie naprawiony :( www.youtube.com/watch?v=kmmPFrkuPq0 www.youtube.com/watch?v=cjImFYf2Vzc :)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Boszszsz, ależ klimacik i czasy... Dobra, to lecimy do '83: The Stranglers: www.youtube.com/watch?v=JKW2rb1o5VU&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dreszcze choć nie jestem chora ;))Ja chcę jeszcze raz! www.youtube.com/watch?v=JKW2rb1o5VU Always the sun :)) www.youtube.com/watch?v=qR550eGK0DA
Agata_Lebek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 The Stranglers - Midnight Summer DreamObudziłem się pięknego dnia Świat był cudowny Rozpostarł nade mną swój czar Śniłem o starym człowieku Który siedział i całą noc patrzył na deszcz Nie mógł zmrużyć oka, Gdy deszcz dzwonił o szybę Opowiedział mi o pięknie Skrytym w naszych głowach Opowiedział mi o brzydocie Którą w zamian pokazujemy Kiedy popełnimy błąd, uczymy się na nim Wszystko płynie z bólu I tak przez cały letni sen o północy, Podczas gdy on patrzył na deszcz Potem o północy wychylił kolejny kieliszek I nachylił się mi do ucha Po północy przesiedzieliśmy Pół nocy a może i więcej I zaczął mi opowiadać po co to wszystko Obudziłem się w fotelu On odszedł, nie wiem dokąd Zostawił mnie tam bym siedział I obserwował deszcz Niewiele pamiętam Lecz jego słowa pozostały w pamięci Letni sen o północy i znów przebudzenie Może nigdy go nie odnajdę Może odszedł na zawsze Może będę musiał tu siedzieć Obserwując pogodę Jedna rzecz jest jednak pewna, Pomógł mi przetrwać noc Pokazał mi coś innego, niż dobro i zło Jeśli nie możesz spać nocą, Mogę nachylić ci się do ucha Północy przesiedzimy Przez pół nocy a może i więcej I zacznę ci opowiadać po co to wszystko Obudziłem się pięknego dnia I świat jest wspaniały Letni sen, który śniłem o północny Rozpostarł nade mną swój czar
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dreszcze choć nie jestem chora ;))Ja chcę jeszcze raz! www.youtube.com/watch?v=JKW2rb1o5VU Always the sun :)) www.youtube.com/watch?v=qR550eGK0DA To było słońce przez duże "S", co? ;)) To smęcę dalej: Alan Parson's Project: www.youtube.com/watch?v=xUHKJ5n_SMw
Pan_Biały Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 blues explosion, jeśli chcecie www.youtube.com/watch?v=YouRxJJCfIA&feature=related www.youtube.com/watch?v=YSsE65z5W0o&feature=related
MARZKOB Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 www.youtube.com/watch?v=-55d4XkfW8w Pozdrawiam kkk
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Coś "in between" z dedykacją dla ZAgatki ;) www.youtube.com/watch?v=0FRI5Eatbas&feature=related
MARZKOB Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 www.youtube.com/watch?v=WzB8vpK_SI8&nofeather=True To znowu ja. kkk
Agata_Lebek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla Myszkiny i zAgatki ;)) Tom Jones - She's a lady www.youtube.com/watch?v=oIfxBthfFkg
MARZKOB Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tom, i owszem. www.youtube.com/watch?v=VjxY7xmhJ6o kkk
Rekomendowane odpowiedzi