pchła_szachrajka Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 weź mnie schowaj w kieszeń albo przyszyj mocniej bo odpadam
były__premier Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 możliwe, ale niekonieczne, tu zbędne.
Jolanta_S. Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas najwyższy odpaść! nie już odpadłaś!
pchła_szachrajka Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możliwe dzięks
pchła_szachrajka Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas najwyższy odpaść! nie już odpadłaś! zlikwiduj u siebie przeciąg w majtkach, to może pogadamy ;)
dawniejbezet Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 a pętelka? (przeszyj - bez "bo")
Jolanta_S. Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas najwyższy odpaść! nie już odpadłaś! zlikwiduj u siebie przeciąg w majtkach, to może pogadamy ;) uważaj na słowa, mogą czasem i z czasem...
Franka Zet Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Fajna myśl i kombinacja. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Lepiej: schowaj w rozporek, tam jest fajniej.
Ran_Gis Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 oj Rewiński , kto toporkiem macha w rozporku ginie... ps. nie narzekaj pchła... skrótowe innowacje denerwują ... pozdr. Ran
Almare Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Jako znany tępiciel jaków w poezji, potępiam autorkę za posłużenie się jakiem w tytule. Choć z drugiej strony, być może, jesteśmy świadkami "sytystworzenia" zupełnie nowego gatunku - jaka guzika. Co na to etymolodzy? Czy są na sali, czy lecą z nami? Pozdrawiam PS Rozumiem treść dzieła, które można streścić: na-pal.., mnie, ole!
juliajaz Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 E tam. Tak faktycznie to hałas o nic. Guzik warte to.
pchła_szachrajka Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 hmm... BZdecie i Almare - guzik, po wczytaniu się w 'dwie słowie', uznał, że doskonale obeńdzie się bez bo-jaków [cykoria won!] :) Stefciu - typowe rozporki lubują się w eklerkach błyskawicznych, ;) Franko Zetkowa - mięto cieszy, że udało mi się Cięszturchnąć myślą przewrotną, :), Ran Gis - jeśli nie zachwycić, to przynajmniej zdrowo podpaść [albo odpaść] ;) juliajaz - guzik is guzik [nawet z perspektywy guzika] ;) zdrówka wszystkim, :)
janusz_pyzinski Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 weź mnie a nie odpadnę pozdrawiam
pchła_szachrajka Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janusz.... hmm... mniemam, że lepiej nie mnie mać guzików ;) ps. za wyłączeniem Macio-Desperados-Guzikos ;)))
Tali Maciej Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 jopek śpiewała ja wysiadam tak jakoś mi się skojarzyło(((_:
Agata_Lebek Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tańcowała igła z nitką... :))
pchła_szachrajka Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! wysiadanie bez wątpienia jest bardziej aliganckie ;))
pchła_szachrajka Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tańcowała igła z nitką... :)) www.youtube.com/watch?v=6rE6x-PkZaM ;)
Anna_Para Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 A tu mnie pozytywnie zaskoczyłaś. Za Dawniejem powtórzę, że bez "bo", ale wiersz jest dobry. Miniatura - a mocna w wyrazie. Natomiast poziom komentarzy - no, nie dla mnie, rzeczywiście. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi