cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 twoje usta upadły na podłogę rozgniotłem je dokładnie przydeptując odeszłaś idź w diabły jesteś zimna jak zawsze gdy cię nie ma Wolin ? 1988 ?
Magda_Tara Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 tak bez ust... trudno być ciepłą :(( a jakby tak podniósł i przylepił ? wolę mieć usta niż nie mieć. ale poleciałeś, Cezar. jak tu pogadać bez ustów?! ;D emocji trochi jest, nie powiem. obrazek sugestywny. obrazek
Zjajami_Baba Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 tytuł niedopracowany - toż to ORALITET za to emocja taka moc ja lubię tak ale się pozbawiasz herbaty fellatio może nie ryzykuj;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Magda Tara : to dopiero teraz Ty mi , że to Twoje ? Ale fakt faktem : Muza była warszawska :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zjajami Baba : brzydki komentarz , brzydszy niż mój wiersz ... :-)
Zjajami_Baba Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 brzydki? to ja nic ci już nie na piszę :D
krzysztof marek Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 jesteś zimna jak zawsze gdy cię nie ma wymownie jak i cały obraz wymowny. porządne wersy jak dla mnie. pozdrawiam cezary.
Biała Lokomotywa Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Zaraz mi przychodzi na myśl cytat, jako dalszy ciąg:żeby tak jeszcze móc na jej ślad natrafićżeby tak jeszcze móc spotkać ją.. i stłuc Cezary, dużo uczuć w kilku słowach, mimo zamachu na usta (aż mnie zabolały:)) natychmiast do wybaczenia:) Ładne - pozdrawiam:)
Marek Konarski Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Niedopałek ze śladami szminki ? ;) Peel się wkurza, bo wbrew temu co wygaduje, ona jest gorąca gdy jej nie ma ;). Stygnie dopiero przy peelu ;)
Magda_Tara Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a otóż to! Muz nie rozróżnia ino usta zrywa :(( ;D
teresa943 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 no tak...potupał, podeptał, pokrzyczał, gdy "odeszła", dlaczego? to proste...kocha ją jak wariat!!! a emocje ...świetnie wyrażone :)) Serdecznie pozdrawiam, Cezar :) Krysia
Anna_Para Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Ależ to przewrotne! Przegnałeś ją, wysłałeś do diabła! ;))))) Pointa - ślicznie zaskakuje! Koncept! To jest to! Podoba mi się wyznanie! Cieplutko, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 krzysztof marek : cieszę się :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Biała Lokomotywa : nie zasłużyła - było za porozumieniem stron ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Marek Konarski : ha ha :-) Że niby ja taki lód ? Dobry odczyt - z czasów gdy paliłem ( a fee ... ) , stąd kanwa wiersza . Pozdrawiam ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 teresa943 : emocje ... Czasami bywają też EGO-cje ... Coraz rzadziej - stabilizacja uśmierca . Poezję . Słoneczności :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Anna Para : zbudowałaś mnie strasznie :-) Szkoda , że to taki stary wiersz :-( Ja też ciepluchno :-)
Oxyvia Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 A ja przy czytaniu widziałam taki obrazek: on wraca do domu i znajduje na stole liścik z całuskiem ze szminki: "Miły mój, odchodzę, nie mogę tak dłużej, wybacz, kochałam cię, ale ty masz ważniejsze sprawy, całuję i życzę" lub coś w tym rodzaju; list wypada mu z drżących rąk, depcze go, ze szczególną zaciętością rozdeptuje usta i krzyczy przez łzy: "No to idź! Idź! Może kto inny będzie miał więcej ciepła i czasu dla ciebie!" No tak... Żarty żartami, ale znam pary, które rozeszły się z takiej właśnie przyczyny: braku czasu. I braku ciepła, gdy ich przy sobie nie było. Strasznie to smutne w realnym świecie.
Marek_Dziekan Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Widać, że emocje tobą targnęły. No cóż, zdarza się.
cezary_dacyszyn Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Oxyvia J.: to były najprawdziwsze usta i najprawdziwsze buty - żadnych melodramatycznych chusteczek ;-)
Rekomendowane odpowiedzi