cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 przed czwartą zwrotką brakuje drugiej i trzeciej - toż to temat na ... POEMAT :-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Całkiem fajnie. Krótko i na temat. Też myślę, że to temat rzeka, ale czasami wystarczy tylko wspomnieć żeby przypomnieć, a Ty zrobiłaś to z klasą. Kiedyś zdarzyło mi się napisać coś na ten temat. Jest tutaj: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=72905 Możesz porównać. W formie odmienne, ale w treści... Pozdrawiam i do poczytania.
Oxyvia Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Babozjajami. ;-))) Tak, ale najczęściej się okazuje, że ten puls jest w zupełnie innym rytmie, niż nasz... Fajnie, że wpadłaś, witam nową Czytelniczkę. :-)
Oxyvia Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Cezary. Bo rozumiem, że wiersz Ci się podoba, skoro wolałbyś dłuższy? Szalenie mi miło. :-)
Oxyvia Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za "z klasą" - strasznie się cieszę. :-) Twój wiersz też jest bardzo dobry. I rzeczywiście na ten sam temat, choć całkowicie inny w stylu. Czyli rozumiemy się bardzo dobrze. :-) Pozdrawiam i do następnego.
cyklop Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Dobrze, że wróciłaś Oxy :) Wreszcie jakaś oaza na pustyni...
Rekomendowane odpowiedzi