Ewa_Kos Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 takie niepokaźne krągłe dwa jabłuszka z ogonkami pod bluzeczką tylko kuszą toczą walkę z guziczkami ona mówi o tym stale że dla niego wszystko znoszą układają się niedbale duszą się i wciąż szamocą nie ma to jak luz zupełny nic nie gniecie i nie wżyna chłopak pewnie to doceni zarumieni się dziewczyna
anna_rebajn Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Uśmiechnęłam się po przeczytaniu wiersza, ale jak znam współczesne dziewczyny, to nie sądzę, żeby najadła się wstydu. Pojęcie wstydu wydaje się obce wielu nastolatkom. pozdr. a
allena Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja sądzę, a właściwie jestem pewna, że ukrywają owy wstyd; takie mamy czasy, że nie wypada się wstydzić:) a.
Marek Konarski Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja sądzę, a właściwie jestem pewna, że ukrywają owy wstyd; takie mamy czasy, że nie wypada się wstydzić:) a. Nie rozumiem... Czego jabłuszkowe dziewczęta mają się wstydzić ? :)
Fly Elika Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Dla mnie ten wierz jest śmieszny. Obojętnie czy nastolatka czy nie to przez biust, jako pryzmat trakowanie kobiety jest żenujące, i obojętne czy robi to sama czy za namową. To nie pozostaje bez echa, jako wpływu na psychikę i własne poczucie wartości. A afiszowanie tego atrybutu piękna bez zgody np. na zdjęcie jest przykre. pozdrawiam
Marek Konarski Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wspomniane zażenowanie, to zwykła zazdrość drzew iglastych ;) wobec owocowych... Oczywiście, to zazdrość "nie pozostająca bez echa, jako wpływu na psychikę" ;)
Fly Elika Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Nie zazdroszczę sobie ani innemu, ani tego co teraz ani co kiedyś, nawet z odwetem na płci męskiej pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 temat rzeka potraktowany przeze mnie z przymrużeniem oka.Powstał stosunkowo dawno, jako że stanowił fragment scenki rodzajowej. Dziękuję za wszystkie opinie dla mnie bardzo cenne:)) Serdecznie pozdrawiam:)) E.K
Pan_Biały Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 czy to remake pod bluzeczką dwa jabłuszka masz? nie wiem czy się śmiać czy skulić uszy pójdę sobie to będzie neutralneciao r
Magda_Tara Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 uśmiechnęłaś mnie, Ewo Najmilsza, a o to chyba chodziło. bardzo ten uśmiech był mi dzisiaj potrzebny dziękuję. :))
Oxyvia Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Ha ha! Ja też nie cierpię staników! Zabrałaś mi temat na wiersz, który dawno w sobie nosiłam. Tylko że ja chciałam w nim wyrazić wyłącznie moją nienawiść do staników. No cóż, tak się dzieje często z podobnymi osobowościami. :-) Pozdróweńka, Cecylio!
teresa943 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Ewo, fajnie wyszło "lekko i z przymrużeniem oka"... uśmiechnął mnie ten wierszyk, a więc spełnił rolę :)) dobrze jest, gdy ma się poczucie humoru a Ty masz...i to zaraźliwe :-)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz jest super lubię takie rymowanki z humorem. Wszak to luz jest i wygoda chłopak powinien to cenić a dziewczyna taka młoda też powinna się rumienić. Jak piłeczki dwa jabłuszka jędrne robią się w dotyku, gdy zapędzi się dziewuszka za daleko przy chłopczyku. Znana to prawda jest od lat gdy w piórka dziewczę obrasta, przed nią się otwiera świat, kusicielką jest i basta. Pozdrawiam:)))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabawnie z przymrużeniem oka - fajne coś sztywnego pręży spodnie takie twarde jak z metalu trochę chodzić niewygodnie gdy przeszkadza kilka cali już u dziewic krągłe oczy i nie jedna się ociera w końcu wyjął i zaskoczył klucz do zamku - luz ma teraz pozdrawiam :))
Józef Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Jestem pod wrażeniem. Wiersz z humorem, czyta się lekko. Działa na wyobraźnię;) Widać czym Ewa skusiła Adama;) pozdrawiam. Józef
Rekomendowane odpowiedzi