teresa943 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 nie wiem co mi dziś odpiszesz kilka oranżowych wersów wraz z pakietem ulubionych albo może garść problemów ogniem pieprzu na języku wypluj wszystkie wstrętne licha gąszczem złości pomotane rozwiń motek dnia szczerości czułym gestem zawierzenia wnet pochłonę gorzkie żale w zamian wyślę jasny obłok na pogodę dodam słońce jeśli zechcesz czerwień… oddam
Fly Elika Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Wypluwanie licha to nie takie proste Wiem to, cóż począć. Na to wypowiedzieć może się Ajschylos Nie znam go od tej strony, ale mu zawierzam Wszystko przyjmę, możemy czerwienią podzielić się po połowie, Albo lepiej nie bądźmy razem :))ale w normie No w formie musimy być!!! pozdrawiam miłego dnia Tobie Krysiu
Judyt Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Autorka chyba musiała dużo robić na drutach i nitkach oraz w kuchni, Tak mi się spostrzegło do wiersza J. serdecznie
Judyt Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Autorka chyba musiała dużo robić na drutach i nitkach oraz w kuchni, Tak mi się spostrzegło do wiersza J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to, Fly! "Bądźmy razem...ale w formie" :) A "wypluwanie licha" potrzebuje zaufania. Dziękuję Eliko. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, Judytko. Zapewne zna życie ..."od kuchni". Dziękuję. :-) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
Fly Elika Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to, Fly! "Bądźmy razem...ale w formie" :) A "wypluwanie licha" potrzebuje zaufania. Dziękuję Eliko. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia Tak Krysiu, zaufanie w pełnym tego słowa znaczeniu, bo od słowa zaczyna się budować zaufanie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi