Judyt Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 powiadała pewna stonka kto to dla niej- jest biedronka? zdania piękne układała choć w sadzonkach przebywała liście w dziury ozdabiała te wielkością były spore okraszone jej swawole grzeczność w sobie zaniechała uczyć wcale sie nie chciała namawiała biedroneczkę:chodź tu... pomóż mi troszeczkę! stonce zaraz wnet odparła jestem w kropki- taka prawda lecz znam wartość swą i charda!
krzysztof marek Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 no tak. kropka jest kropka, okrągła. różnić się może od innej kropki cieniem i pochodzeniem ;) fajny wierszyk Judyto. pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 "charda"? czy harda? chyba jednak "harda" :) fajna bajeczka...z morałem jak się patrzy :) serdecznie pozdrawiam, Judytko - Krysia
Anna_Para Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Judytko! No harda - nie inaczej. Masz tu galerię rymów czasownikowych, no i niech będę, ale trzeba wyrównać, i może trochę je urozmaicić? Może zamiast:choć w sadzonkach przebywała daj:i w sadzonkach łasowała Jeszcze trzeba nad tą bajeczką się pochylić. Sam pomysł - fajny! Biedronki - pożyteczne, szlachetniejsze od stonek, wrażliwsze i delikatniejsze. Muszą być harde i znać swoją wartość. Cieplutko, Para:)
Judyt Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja Krzysiu- dziękuję serdecznie że jesteś miło znów poczytać takie miłe wpisy od miłych ludków przerzuciłam się na bajeczki mniej takie zatrważające życie lżejsze J. dobrego
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 bajka jak się patrzy. biedronka nie stonka, a morał, że ho, ho. serdecznie, Leo.
Judyt Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo za poprawki wzajemnie serdecznie Krysiu
Judyt Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm galeria to słowo zawsze mi się dobrze kojarzy a skoro tak to oczywiście coś będzie trzeba pomyśleć jeszcze dziękuję serdecznie i Tobie Aniu że zechciałaś wstąpić i słowo i uśmiech zostawić. J. cieplutko bo dziś cieplutko jest ale nie tylko
Judyt Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak próbuję, dziękuję za ślad Leokadio J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi