Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 widziałam psa bez sierści konał obok śmietnika jeden wmawiał mu mole drugi baterie z pilotów trzeci - niech zdycha - suka jego mać nie człowiek
Judyt Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 obrazek jakich wiele w okół nas budzi flustracje czasem obrzydzenie albo współczucie, poczytałam J. serdecznie
krzysztof marek Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 ostry, minimalny w formie. może tak trzeba... dyskusje często stają się zwykła paplaniną. przeczytałem z zainteresowaniem Leo. pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 nawiązujesz do aktualnych wydarzeń... zwierzęta konają, bo człowiek potraktował je jak ...zabawkę, znudziła się, więc won! i z głowy trzeba czasem potrząsnąć sumieniem serdecznie pozdrawiam, Leo - Krysia
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko nie przechodźmy obojętnie. Judyś; dziękuję za czytanie i parę refleksji. Leo. serdecznie.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Człowieczeństwo nie gryzie. Można pokusić się o stwierdzenie, że nie każdemu dano sumienie. A robaczków ludzkich i innych nie brakuje, to prawda. Dziękuję za czytanie i komentarz do zamyślenia. Serdecznie, Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzyś; nie ma co się rozwodzić, bo (jak piszesz) dyskusje zawsze są dyskusyjne. wybrałam istotne moim zdaniem i z prawdziwego zdarzenia. dziękuję za zatrzymanie nad minimalizacją. pozdrawiam serdecznie, Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu; wydarzenie aktualne, i z dnia poprzedniego. prawdę piszesz, tylko czy każdemu dano sumienie? serdecznie, Leo.
teresa943 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu; wydarzenie aktualne, i z dnia poprzedniego. prawdę piszesz, tylko czy każdemu dano sumienie? serdecznie, Leo. Leo, sumienie dostał każdy, tylko jakże wielu je uśpiło jak...niepotrzebnego zwierzaka pozdrówki poniedziałkowe :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi