cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 ja jestem mężczyzną a ty laską i wszystko mi mówi że to niedobrze czuję się bowiem wynalazcą co wszystko wynalazł przeciwko sobie słuch węch i dotyk zaiste oczy układ nerwowy z penisem na końcu i kiedy tak patrzę po męsku na ciebie to wiedz że jest to odpalenie lontu Wolin 10 IX 2000
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 pod łożkiem mam działko szybkostrzelne na wypadek gdyby dopadł mnie Eros ... ooo, to jest, człowieku, bardzo dobrze podany kawałek mężczyzny poproszę szklanicę do popicia :D
Marek Konarski Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Odpalenie lontu, niedobrze i przeciwko sobie ? Coś źle z tobą :)
Janusz_Ork Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Cezary, fajny ironiczny obrazek, musiałem się uśmiechnąć. Co do słów "...wszystko wynalazł przeciwko sobie...", to widzę tutaj naszą przegraną w obcowaniu z płcią piękną. Chociaż ten medal ma też drugą stronę, bo i wśród kobiet nie brak supernaiwnych a wśród mężczyzn egoistycznych brutali. Takie myśli wywołał u mnie Twój tekst. pozdrawiam. J.
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 przeciwko sobie? phi to sie wypchaj! :)))))
Marek_Dziekan Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he, he,he... Układ immunologiczny Magdy Tary najwyraźniej odpalił lont i eksplodował. Ale tak to czasami bywa w życiu mężczyzny droga Madziu.
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he, he,he... Układ immunologiczny Magdy Tary najwyraźniej odpalił lont i eksplodował. Ale tak to czasami bywa w życiu mężczyzny droga Madziu. :PPPPPPPPPPPPPPP E! Mądrala! a do Ciebie się uzewnętrzniłam???? Cezar i tak odpowie od czapy :)))))))))))leży tutaj jeden saper co rozbrajał miny me lecz na jednej naciął sie wiarę dasz
Oxyvia Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Bardzo mi się podoba. Świetny, humorystyczny erotyk, bardzo wyrazisty. ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zjajami Baba : to są nawet prawdziwe dramaty mężczyzny !!!
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Marek Konarski : sapera pytaj ! :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Janusz Ork : właśnie ! A czy "one" - też tak przegrywają ? Chyba nie aż tak ... Może MT coś na ten temat wie ... ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Magda Tara : wypchany to ja jestem całym arsenałem ... ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Marek Dziekan : jeśli to wstawiennictwo to DZIĘKI :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Oxyvia J. : to coś nazywasz erotykiem ? - no to dzięki :-) Z tego wynika , że chyba czuję się pobudzony , by erotyk jakiś tutaj zamieścić . Subtelny ma być czy maczo maczo ?
Magda_Tara Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MT wiele może na ten temat powiedzieć, zapraszam na pw ;P
Oxyvia Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobra, niech będzie, że się pomyliłam w interpretacji i jest to wiersz o starym saperze, który chodzi o lasce, no i właśnie wlazł na minę. Swoją drogą erotyk tutaj też możesz zamieścić, najlepiej subtelny i delikatny, bom ciekawa okrutnie, jak Ci ta delikatność wyjdzie. :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Oxyvia J. : już wertuję stare zapiski ;)
teresa943 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 ha! stary saper! "wgapił się" i buuch! ech, ci mężczyźni ;-) a na subtelny erotyk to i ja mam chrapkę, więc do dzieła Cezar! :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Oxyvia Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 No teraz to już musisz, Chłopie, nie ma odwrotu!
Nessa Isilra Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Faktycznie saperski;p
Rekomendowane odpowiedzi