aluna Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 kocham morze i może wiem dlaczego niebieska przestrzeń koi otwiera drzwi marzeń całuje niebo dniem i nocą wyrzuca niezwykłość noszoną z sobą latem i zimą jest moim zauroczeniem oddechem od codziennego muszelka na złe dni
Marek_Stasiuk Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Jaaaaa....... słodkie i myśleć za dużo nie trzeba, wszystko takie puchate:) i kręci mnie ta muszelka :):)
aluna Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Marku ...............tak bardzo mi Ciebie brakowało ! Co sie z Toba działo ,Twoje pisanie mam w głowie jak pacierze-doskonałe ,wspaniałe.....! Podskoczylam z radości ,,,że jestes z nami! Samych radości i slodkości! Ania
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wieczór Haniu - trafiłaś w mój gust , lubię patrzeć w morską dal zwłaszcza wieczorową porą gdy zachodzi słońce i to o każdej porze roku . Bardzo miły i ciepły namalowałaś obraz ubarwiony delikatną barwą Na moim regale z książkami leży i szumi od lat taka muszelka . pozd. i życzę błękitnych jak morzę snów
aluna Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wieczór Haniu - trafiłaś w mój gust , lubię patrzeć w morską dal zwłaszcza wieczorową porą gdy zachodzi słońce i to o każdej porze roku . Bardzo miły i ciepły namalowałaś obraz ubarwiony delikatną barwą Na moim regale z książkami leży i szumi od lat taka muszelka . pozd. i życzę błękitnych jak morzę snów Waldku jak dobrze znaleźć bratnią dusze ,która czuje i myśli jak ja!To pośpimy dzisiaj z muszelką! Miło mi , że wiersz Ci przypadł...! Samych serdeczności! Ania
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wieczór Aniu - trafiłaś w mój gust , lubię patrzeć w morską dal zwłaszcza wieczorową porą gdy zachodzi słońce i to o każdej porze roku . Bardzo miły i ciepły namalowałaś obraz ubarwiony delikatną barwą Na moim regale z książkami leży i szumi od lat taka muszelka . pozd. i życzę błękitnych jak morz snów Waldku jak dobrze znaleźć bratnią dusze ,która czuje i myśli jak ja!To pośpimy dzisiaj z muszelką! Miło mi , że wiersz Ci przypadł...! Samych serdeczności! Ania Bardzo miło że ta mała muszelka sprawiła nam obu tyle radości . Ukłony od Waldemara
aluna Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku jak dobrze znaleźć bratnią dusze ,która czuje i myśli jak ja!To pośpimy dzisiaj z muszelką! Miło mi , że wiersz Ci przypadł...! Samych serdeczności! Ania Bardzo miło że ta mała muszelka sprawiła nam obu tyle radości . Ukłony od Waldemara Waldku to , że jesteś gentelmenem to wiem nie od dziś! A muszelka niech nam poszumi do snu! Ania
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Witam Aniu serdecznie, wiersz o morzu ach koi duszę, a muszelka na złe dni poprawia samopoczucie. ślicznie i tak lirycznie - brawo!
aluna Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Jadwigo za śliczne i liryczne....miło bardzo miło! Uściskuję! Ania
Fly Elika Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 ładny wierszyk, malowniczy, a morze uspokaja zmysły i marzenia, Jedynie to słuchanie muszelki nazbyt trochę nie w moim upodobaniu, a atypowe trochę, ale każdy z morzem ma podobne, a jednak zawsze trochę inne odczucia, więc to w sumie pikuś :))) Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 ładne wakacyjne wspomnienie ściskam Aniu. :))
aluna Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Jadwigo za czytanie ...i za ślicznie! Całuski! Ania
aluna Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie bardzo Twój post Eliko, dziękuje za czytanie! Serdecznie! Ania
aluna Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Magdo dziękuje za czytanie ,,,ni za ładne...! Uściski! Ania
Judyt Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 to jest taki obrazek marzeń Autorskich tak mnie się to czytało. Niebieskie..muszelka.. a może być i zimą taflą odbijającą własne oblicze serdecznie J.
aluna Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko wybieglaś myślami .... też chciałam ,ale nie mogłam pomieszać muszelki z lodowaciałym nabrzeżem! Serdecznie ! Ania
Rekomendowane odpowiedzi