Anna_M. Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 należę do wiatru bo on gwiżdże i ja też gwiżdżę kiedy szczęście przemyka się w kołnierzyku wyhaftowanym abstrakcją lepiej nie węszyć lepiej gwizdać i dotykać drzew z koronami w samym niebie na które ja tylko patrzę spacerując chodnikiem
Ona_Kot Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 na które patrzę bez ja i bez spa - ceruję chodnikiem pozdrawiam
asher Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 duuuuużo lepiej. kształt elipsy wyjątkowo mi się podoba.
Roman Bezet Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak to logicznie się ma: gwiżdżę - lepiej gwizdać i dotykać - tylko patrzę. Ta koncówka. Ma być perspektywa, ale krótko i ostrzej chyba. Kociątko (o dziwo!) ma tym razem rację ;) pzdr. bezet
Witold Marek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Interesująco jak zwykle, tylko gdyby tak przerobić jakoś te wersy o "kołnierzyku haftowanym" -? Może np. na: "przemyka po hafcie/ abstrakcji"? Pozdrawiam :)
Anna_M. Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dotykanie odnosi się do drzew patrzenie do nieba dotykam drzew patrzę na niebo dziękuję i pozdrawiam
Dotyk Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 w związku z tytułem - pozbyłabym się pierwszego wersu. Taki zabieg spowodowalby piękne wpłynięcie w tekst. Jedna uwaga - jeśli z koronami w samym niebie - to jednak drzewa w liczbie mnogiej, zatem - "dotykać drzew" Generalnie - bardzo fajnie. pozdrawiam - Mirka
Marek Ciućka Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Szczególnie zwróciła moją uwagę ostatnia strofa: "[...] i dotykać drzewa z koronami w samym niebie na które ja tylko patrzę spacerując chodnikiem" bardzo ładnie, mądrze i ... sama wiesz :)
Rekomendowane odpowiedzi