Boskie Kalosze Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 ławeczka para staruszków bez pary www.youtube.com/watch?v=hsCdlX-5UjE
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładne re, dziękuję :-) Co do pary staruszków... wiesz już mniej więcej ;-) jaka jest... nieparzysta wobec jesieni (życia) Pozdrawiam.
anna_rebajn Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. samotność łyżeczka cukru w filiżance herbaty gorycz poranka ;))
Boskie Kalosze Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. samotność łyżeczka cukru w filiżance herbaty gorycz poranka ;)) Widzisz, coraz lepiej! :-) Tylko zawsze bez tytułu - ja daję tytuły muzyczne jako rodzaj eksperymentalnego łączenia miniaturek z klimatem załączanej muzyki (to ich tytuły, często nieadekwatne z treścią, są w nagłówkach.)
anna_rebajn Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 To co robisz - wykracza poza poezję. To już sztuka łączenia drobnych elementów w większą całość. Poezja pochłania część wrażliwości - pozostałą część dopełniasz muzyką i grafiką. To już nie jest kwestia talentu. Myslę, że to sztuka przez "S". Z ciekawością obserwuję dokąd Cię do zaprowadzi. A
Boskie Kalosze Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokąd? Póki co, wiem na pewno co mi to bezpowrotnie zabiera: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=902784#902784
Rekomendowane odpowiedzi