Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 żeby nie było ckliwie, a umiem tylko tak, jak rosa, nieprawdziwie, płochliwie, byle jak. przejrzyście, delikatnie, jak gotyk flamboyant, dojrzałe wrześniem liście, utkany świtem rant. jedwabnie, płomieniście, miękkością białych snów, bezgłośnie a perliście, rozkołysany smooth.
Magda_Tara Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 otóż to! tak umiesz - pięeeeeknie, Paro! ale z przytupem - również, dlatego tak dobrze się Ciebie czyta pozdrawiam!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Aniu; zgadzam się z opinią Madzi. Potrafisz pogłaskać i drapnąć jak trzeba. A prawie zawsze z tkliwością wielką, za co szacuneczek! Cieplutko, Leo.
krzysztof marek Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 zatkało mnie, z wrażenia. Aniu, zawarłaś w tym wierszu bardzo wiele, i za to wielki szacunek mój. za treść, za formę, za zwyczajność, za prostotę wypowiedzi narratorki. brawo! hm. człowiek jest jaki jest, zmienić owszem się da ale niewiele. może źle, może dobrze, ale na pewno naturalnie... pozdrawiam bardzo Aniu :)))
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Taruniu! Dzięki piękne. Zawsze jesteś, kiedy trzeba mnie przeczytać, napisać mi kilka ciepłych słów. Serdecznie, cieplutko! Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Leo: zaszczycasz mnie, podobnie jak Tara, dobrą recenzją dla tego wiersza! No, nie umiem inaczej! A może i umiem??? Boż to kobieta wie o sobie wszystko? :)))) Cieplutko, cieszę się, że podobaś jest! Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Krzyś! Sam piszesz tak pięknie, że mnie zatyka! No coś Ty??? A, niech będzie, lubię, kiedy mnie komplementujesz! O! Dzięki bardzo, bardzo! Para:)
eliza2 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 ślicznie, naprawdę aż porywa za sobą ten wiersz:)
teresa943 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 No i co mam ci powiedzieć...po prostu - pięknie i tak po kobiecemu ... słodycz na "pazurku" :):) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Elizo: W imieniu mojego wiersza wyrażam radość i wdzięczność, że "porywa". Dzięki piękne! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Krysiu: Dzięki. Jest mi niezmiernie miło. Ciepło i słodko pozdrawiam. Para;)
dawniejbezet Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. X. - skoro tak, to może nic nie mówić? wynalazek z kropkami - zastanawiający. ładnie rytmicznie i brzmieniowo, łącznie ze współbrzmieniami (w rymach). szkoda, że wyszło ple-ple. nie mam już słów, tylko jedno: sorry (jestem złym człowiekiem, jedynym któremu coś tu nie pasuje) Pozdrawiam (smooth'owo)
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Dawniej: Tak. moja rosa to omamy, wciąż płochliwe byle jak, gotyk - światłem przetykany, flamboyant - i owszem, tak. liście jak jabłka dojrzały, świt tka ranty, brzegi dnia. sweet, sweet, honey, śnij kochany o miłości, tak jak ja. perły śmieją się perliście, w wierszach to normalne wszak. dawniejbezet - patrz rzęsiście. smooth się spłoszył, jak to ptak. No i widzisz, co narobiłeś??? Spadłam z konia przez Ciebie! I jeszcze - nie masz serca!!!
dawniejbezet Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 moje serce to jest muzyk, który zwiał z orkiestry... Podziwiam nocne harce, widzę, że wystarczy iskra, żeby zapalić... cały świat. Szkoda, że pointa się zarżła wiersz (pewne "elementy" psują wiersze, nie mówiąc o życiu), coś prychnęło, pozostał... jazz... www.youtube.com/watch?v=xotoDy5806Y&list=QL&feature=BF Kłaniam nisko PS. Kolejne drugie podejście wyszło lepiej, może do 3 razy sztuka?
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Dawniej: Chciałbyś! Owszem - mogę jeden wiersz poświęcić marudnemu Czytelnikowi! Niechże mu się opłaci czytelniczy trud. Ale żeby więcej??? Łakomczuch! Zaraz będzie chciał więcej, i więcej, i więcej! Znam takich, Książę! No way! Do, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 omamy rosy mam, kochany, ktoś mnie wypłoszył ot, tak. lekkie, jak gotyk połamany liście dojrzały, na wznak. śpij słodko, słońce ukochane, perło milcząca mi w snach. smooth jazz kołysze kołysanie. nic się nie stanie, bo jak? Ostatni raz! I więcej mnie, Książę, nie proś! To nie przystoi! Dawniej?!! To nasza druga randka dopiero! Ps. Żeby do mnie mówić w stylu: "ple - ple", trzeba mnie znać znacznie lepiej! No!
dawniejbezet Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 nawet imć Jeremi by się uśmiechnął leciutko pod nosem i pewnie zanucił - ot, tak, tak... inspiracja - prowokacja, to lubimy najbardziej ale warto było - o czwarty już nie poproszę, słowo niedo
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Dawniej: Ech, Ty! Prowokujesz! www.youtube.com/watch?v=F6J_JROaIxs Teraz ja nurkuję (pod kocyk z tygrysem). Będę się odgryzać w czasie mojej aktywności twórczej, czyli... Niedo
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 ....jak dla mnie = wypowiedź dojrzałej kobiety, a " smooth " to już rozkołsanej w dojrzałości stylu smooth ....aże podziw i szacun ....pozdro :))
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Zdzisławie Łakomczuchu: Dzięki piękne za ukołysanie komentarzem. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi