Bachencja_S. Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 OK, czekam na wieści. :)
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękujemy, Leonio! a może dołączysz? poczytasz, obejrzysz, poznasz? warto buziak!
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu S, nasza Fanko, zajrzyj kiedyś do Pionek i pozwól nam zostać swoimi fanami :))))) dziękujemy :*
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może w końcu się uda...czekamy dziękuję, Aniu i pozdrawiam serdecznie :))
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekazałam. dzięki.
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byłam. nie ma mnie na zdjęciach :) dziękujemy za gratulacje pozdrawiam i ściskam :))
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zdjęcia i komentarze - świetne. Tyle mi zostało na pocieszenie, ale dobrze, że mam się czym pocieszyć, Madziu :) Jest jedna rzecz, która mnie zastanawia: dlaczego niemalże nie widać Cię na żadnej fotce, hę? ;( Czekamy. Buziaki :)
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mam w życiu całym :))))))) (zresztą znasz mnie z...innych fotów :* ) mała strata krótki żal :* Aniu, nie pozwolę Ci nie przyjechać następnym razem dziękuję za obecność :))
AnkaJ Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Jak to nie widać Tary!!! Widać na 38 zdjęciu!!! A więcej można tylko w realu zobaczyć :)))) Szkoda, że nie mogliśmy Wam towarzyszyć tym razem, spędzaliśmy czas na wyszukiwaniu grzybków pędząc po lesie dwie szalone emerytki. Grzybki się spisały, szalone były zadowolone... my też byliśmy zmęczeni. Tarka, twoje córki mają bardzo wesołe oczki :) Musze je poznać :) Pozdrów je cieplutko :* Jakaś nowa nienowa postać tam w Pionkach się objawiła? Jakiś cichy gość wstał z kanapy i poczytał? Nic o tym nie piszesz??? No Tarko daj jakiegoś komenta, bo nic nie wiem! całusek AnkaJ
Magda_Tara Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Aniu za pozdrowienia, brakowało Ciebie i twojej relacji. przyjedź następnym razem i napisz pozdrawiam. a na grzyby się wpraszam. :))
anna_rebajn Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Zdjęcia obejrzałam z przyjemnością. :-)) Nie mogłam przyjechać, ale jak widać wszystko fajnie się udało. Coś mi się wydaje, że ty Magdo - będziesz nieodłoącznym i koniecznym elementem każdej kolejnej imprezy w Pio. :-)) Pozdrawiam. A
Magda_Tara Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) niekoniecznie ale dziękuję, Anno Agnieszko :)) przyjedź do Rafałowych Pionek następnym razem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi