teresa943 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 "miłość jak wino" upaja ...w Twoim wierszu :) pięknie, Alicjo, upiłam się...klimatem :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CUUUDNY!!!!!
Waldemar Talar Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Witam serdecznie Alicjo - wszystko o czym bym chciał na temat twego wiersza już zostało powiedziane , więc pozostało mi tylko podpisać się pod tymi pochwałami . Dodam tyko od siebie że z tym kochaniem to święta racja . Bo jesień jest tak piękna zgrabna i pełna barw , więc jak jej nie kochać . pozd.
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ups, zajarzębiłam się Dzięki :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Jagodo, Krysiu, Waldemarze - najserdeczniej dziękuję. Pozdrawiam :)
Janusz_Ork Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Alicjo, wspaniale napisane. Pozdrawiam. J. :)
Pan_Biały Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 przeczytałem uważnie zachwycają się więc coś musi być na rzeczy ja się nie znam pozdrawiam r
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Janusz Ork, Pan Biały - dziękuję bardzo :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Ślicznie, lirycznie, ech ta jesień... Wrzesień jest taki malowany wzbudza nostalgię, tkliwe tchnienie, człowiek jest czasem zadumany, nagle ogarnia go olśnienie. Serdecznie:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wierszyk na jesiennym listku :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 tęsknota z dna serca wydobyta podczas czytania ... hmmm ... tych chwil w zabieganym życiu mało,dobrze , że chociaż słowami można się zachłysnąć . Dziękuję za ten wiersz :-))
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja za komentarz :)
Rekomendowane odpowiedzi