Anna_Para Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Panie Biały: Dzięki. Czemu tyle - am? A czemu nie? Ach, ten nasz czasownik! Jakże on nas uwiera! Cieszę się, że Cię widzę, Rafale! Ups, za dużo -ę! A tak serio! Instrumentacja głoskowa robi swoje w wielu wierszach, w tym - także! Oczywiście, że gra! Cieplutko pozdrawiam, Rafale. (Że też do mnie wpadłeś? Miło mi) Para:)
Anna_Para Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Kikusie: Nie śmiej się ze mnie! Ładnie to tak? Tak. Poddaję korekcie i proszę o pomoc w Warsztacie. Tu wklejam wiersze już gotowe.;) Dzięki śliczne, bardzo mi miło, że czasem do mnie zaglądasz. Bardzom wdzięczna. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Marku Dziekanie: Zapraszam do moich wierszy. W profilu jest ich kilka, a poza tym jeszcze kilka poza nim:) Niewiele warte, ale - zapraszam. Nie unikam anafory, zawsze miała w wierszu odpowiedzialną rolę. Anafora - jak każdy "zaśmiecacz" uwiera w kiepskim wierszu. Jeśli wiersz nie jest zły, jeśli odgadujemy w miarę przyzwoity poziom piszącego - warto się zastanowić, jaką funkcję pełni powtórzenie tego samego wyrazu. Polecam się, witam, i bardzo dziękuję za pochlebstwa. Cieplutko, Para:)
Sztacheta Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, wiem, że tak może być, ale takie ''coś'' zazwyczaj rozprasza mnie w wierszach, choć tak po prawdzie, to ja muszę się z tym uporać Broń Boże żebym przywykła! Wolę za każdym razem być zaskakiwana (i coś mi się wydaje, że tak będzie) Sztacheta
Anna_Para Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Sztachetko: Obiecuję zaskakiwać i zadziwiać. Dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Aniu, byłem, czytałem, absolutnie rozumiem peela, sam też łaknąłem. Pozdrawiam. J. :)
Anna_Para Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Januszu: Dzięki, że wpadasz do mnie czasem. Cieplutko pozdrawiam:) Para
Marek_Dziekan Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprzedni komentarz napisałem trochę na śpiąco, dzisiaj uważniej przeczytałem ten wiersz, wycofuję się z moich wątpliwości tyczących się powtórzeń w tym utworze. Tak to jest kiedy człowiek próbuje robić za mentora podczas kiedy sam nic lepszego zapewne nie napisał. Powinienem być bardziej pokorny, świetny wiersz.
Anna_Para Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Marku, teraz mnie zawstydziłeś, ale wdzięczna jestem niezmiernie, że zechciałeś wrócić i powtórnie napisać komentarz. Bardzo jestem wdzięczna. Dzięki cieplutkie, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Chwila by zajrzeć do Pary Aniu -Twą poezję cenię wypiję trochę z tej czary by ugasić też łaknienie. U Ciebie jak zawsze takie wyszukane, subtelne, oczywiście podoba się. Pozdrawiam jeszcze letnio,serdecznie:)
Anna_Para Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Witam, Bolesławie, zawsze ciepło, serdecznie, z wdzięcznością. Bardzo, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 kolejny wiersz z parą :-) A nawięcej pary w Parze na sam koniec - satysfakcja jak po złożeniu kostki Rubika . Brawo O !!!
Anna_Para Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Cezaryyyy! Skąd wiedziałeś, że potrzebny mi taki właśnie plaster na rany!?? Dzięki bardzo, bardzo! Cieplutko, wdzięczna Para:)
Rekomendowane odpowiedzi