M._Krzywak Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 gdyż występuję (On, tzn. Maciej) w niniejszym programie. Kto zapłacił abonament, niech ogląda :)
Magda_Tara Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał??????? tańczysz, czy śpiewasz??????? zapłaciłam! lecę :* :* ;))))))))))))) jaaaaacieeeeeeeee!
Bernadetta1 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 dzis Michał tak??...ogladam!:)
M._Krzywak Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Maciej występuje. Z czym ja? Ja tylko "tygryska" potrafię zaśpiewać ;)
Magda_Tara Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ZAŚPIEWASZ W PIONKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biorę wszystkich za światków!!!!!!!!!!!!!!! :D
M._Krzywak Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ZAŚPIEWASZ W PIONKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biorę wszystkich za światków!!!!!!!!!!!!!!! :D Chyba z zaświatków :)))
Magda_Tara Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ZAŚPIEWASZ W PIONKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biorę wszystkich za światków!!!!!!!!!!!!!!! :D Chyba z zaświatków :))) :PPPPP na światków!!!!!!!!!!! zaśpiewasz! Biały nie popuści i Zosia! :))))))))
Joanna_Soroka Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 A data? Już po? Czy jeszcze jest szansa aby zobaczyć?
Rekomendowane odpowiedzi