Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 siedziała baba na polanie susząc niedbale swoje pranie kuła się coraz w palec duży cerując spodnie do kałuży dziadek zakładał na wędkowanie co by pochwytać kąs na śniadanie baba uroczo w ten czas śpiewała i do ogrodu powędrowała tam ziaren moc łuskała bo dla dziateczka placek z makówek upichcić prędko chciała on stojąc wówczas rybę wyjmował i tęskniąc bardzo wracać zamierzał w siateczce cele zabrał ze sobą rwiąc tulipana dla swojej lubej spotkanie wspólne ukwietnił zaraz baba oczami chmury łapała nie wierząc w szczęście tak blisko niej że rumieńcami makijaż miała czasem buraków też używała na skroń ociupinkę i usta pełne by dziadek kochał ją tak niezmiernie wtem kotek bury na nietoperza morałem kroki kto dokąd zmierza (...) /robocze=warsztat ://www.dziecipoznan.pl/index.php?menu=kolorowanki&nr=29
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 o mamusiu !!! :)))...w zakonczeniu 2 zwrotki mnie lepiej pasowałoby powedrowała - " podskakiwała " ..po mojemu gubi sens zdania, ale to oczwiście moje widzimisię ....natomiast dalej???...dalej choliwka wiersz jest po prostu ... " wolny "...pozdro :))))
Mateusz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Judyt:musisz jeszcze popracować nad tym wierszem. Żeby wszystko ładnie współgrało i jakiś ładny morał miało. Pozdr. b; J.S
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolny? mm nie rozumiem, ale dziękuję przede wszytskim za poczytanie jesto to bardzo robocze. Z pewnością do popracowania jeszcze tymczasem macham burym kotem. Wszelkie sugestie w roboczym mile widziane J. serdecznie
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nigdy mi się nie rymowało toteż problem dziewczę miało(; TAK JEST!(; J. serdecznie dziękuję za poczytanie Jacku morał niedobry?
Rekomendowane odpowiedzi