Boskie Kalosze Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Jesteś kochana i... nie zapomnij nigdy przynajmniej o tym, że byłaś :-)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Z archiwum ciąg dalszy. www.youtube.com/watch?v=h9h0h-qqyxY
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 A to już nie z archiwum. www.youtube.com/watch?v=nXl4znQZOpw&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafiło w idealny u mnie czas na tego typu perełki. Bullets aż do wyuczenia na pamięć. Bridge Scene też. Z ulu wyciągam jeszcze Sleep i mielę wszystkie trzy aż zasnę ;)) www.youtube.com/watch?v=uy5pQrsSxoQ
Agata_Lebek Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Jesteś kochana i... nie zapomnij nigdy przynajmniej o tym, że byłaś :-) Bądź mi bratem :-) Howk ;))
Pan_Biały Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 reklama dla wrednych chłopców i gorących dziewczynek www.youtube.com/watch?v=cPhUQUDe_jw www.youtube.com/watch?v=_tmzxM_XvQA&feature=fvst www.youtube.com/watch?v=knII3S0MZtY
Anna_Myszkin Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Nie będę pchać się ze zmianą klimatu, choć już mam pakiet jesienny gotowy. Od Nicka, (po babsku), zawsze najbardziej, ale bez upiększeń: www.youtube.com/watch?v=7zeP9gj1Ucg Po Cash'owej jesiennej nutce - też mój "naj" tego pana: www.youtube.com/watch#!v=vSWTgLvxPYc&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 :)))) www.youtube.com/watch?v=B718RsboGEI
Agata_Lebek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 www.youtube.com/watch?v=JbK76T1nUnQ www.youtube.com/watch?v=N7izcyyPLKI
Boskie Kalosze Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie! Dziś znowu zimna i paskudna pogoda, a co lepiej rozgrzewa niż stary dobry... :-) kankanek Ja dla ciebie tak się cielę na powszednie dni niedzielę tylko jeden dzień a pół co schowane mam pod stół w dni powszednie czeka ciebie (zamiast refrenu kankanek) Lecz niedzielą mimo: nie-dziel! to pod stołem z dala siebie w lewą w prawą abyś mógł czar obydwu poznać nóg w dni niedzielne jest podzielne (refren, czyli kankanek) W poniedziałek aż do piątku drugie pół czeka w porządku mimo szefa merca kół lewe pół jest z prawym pół lub pod biurkiem robi zbiórkę (kankanek, czyli refren) O sobotę... się nie pytaj bo ten dzień z tygodnia wypadł na bazarki i butiki bym się z sobą mogła liczyć gdyby kiedyś z twego pół wyszedł mi w niedzielę null (kankanek i na bis same kankanki do rana i już bez zwrotek) www.youtube.com/watch?v=U3GqEpfbyu0
Agata_Lebek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie! Dziś znowu zimna i paskudna pogoda, a co lepiej rozgrzewa niż stary dobry... :-) kankanek Ja dla ciebie tak się cielę na powszednie dni niedzielę tylko jeden dzień a pół co schowane mam pod stół w dni powszednie czeka ciebie (zamiast refrenu kankanek) Lecz niedzielą mimo: nie-dziel! to pod stołem z dala siebie w lewą w prawą abyś mógł czar obydwu poznać nóg w dni niedzielne jest podzielne (refren, czyli kankanek) W poniedziałek aż do piątku drugie pół czeka w porządku mimo szefa merca kół lewe pół jest z prawym pół lub pod biurkiem robi zbiórkę (kankanek, czyli refren) O sobotę... się nie pytaj bo ten dzień z tygodnia wypadł na bazarki i butiki bym się z sobą mogła liczyć gdyby kiedyś z twego pół wyszedł mi w niedzielę null (kankanek i na bis same kankanki do rana i już bez zwrotek) www.youtube.com/watch?v=U3GqEpfbyu0 :))))))) Dziękuję.
Agata_Lebek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 A teraz "mielenia" ciąg dalszy: Archive - Friend www.youtube.com/watch?v=s2mKL4YzdZE Archive - Leader Theme www.youtube.com/watch?v=rGFVWm0xuKo
Dorota_Jabłońska Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Z jednego ważnego powodu: www.youtube.com/watch?v=hsdeI7ehs0g
Agata_Lebek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)))) www.youtube.com/watch?v=eLS0kRAsSoo
Agata_Lebek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 ARCHIVE - Vaillant Theme www.youtube.com/watch?v=v7dPsK6JKUs
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Trochę nocnego powiewu. www.youtube.com/watch?v=GFQCkS3Q7pQ&feature=related
Dorota_Jabłońska Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 www.youtube.com/watch?v=Pu9rQ8lkQ5c&ob=av2e
adam_bubak Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=__r0gwxzeVE www.youtube.com/watch?v=nsg1y2ZrPfA&feature=related www.youtube.com/watch?v=eKIRq5eTEss&feature=related www.youtube.com/watch?v=3tWUatSV9mQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=tJkk4u1VixY
Agata_Lebek Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Genialny, rosnę w siłę. Na empetrójkę ;)) I jeszcze x razy; www.youtube.com/watch?v=GFQCkS3Q7pQ&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU
Rekomendowane odpowiedzi