Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ściana zrozumienia echo słówdzisiaj jest bessa synu rzygam obrazem nie potrafię choćbym chciał śniegi za oknem na biurku egzotyka rośnie w doniczce zagram ci piosenkę tatku wreszcie usłyszysz jak gram nóż i twoje plecy będą obrazem orgazm w nozdrzach sycylijskie corleonedzisiaj jest hossa ojcze
Magda_Tara Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a tutaj nie mam uwag. jest dobrze
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wreszcie :P
Glamdring Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 WIersz - podoba mi się, wielomówny. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 mnie się ten wersz widzi jako brak dialogu pomiędzu ojcem i synem, może i tamtym Ojcem Niebieskim z czego czytelnik może się domyślać. Jak dla mnie pomyśleć o tych pochyłościach, rozdzielnościach tematycznych w tekście, to tak tyle o ile. Dwa wiersze widzi widz. J. serdecznie
Gość Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz i pozdrawiam, krystian
Rekomendowane odpowiedzi