Leokadia_Koryncka Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...tym bardziej, że nie Twój... cieszę, że coś wybrałeś:)) dzięki Jacku! pozdrawiam, Leo
Leokadia_Koryncka Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, każdy ma swoją... siekiery i piwo też poezja. Każdemu co innego, a mnie trudno określić, zdefiniować, co jest, a co nie - poezją. Dziękuję za szacunek, i trafnie o przyjemności z czytania. Pozdrawiam... Leo
teresa943 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 przeczytałam z ogromną przyjemnością zanurzając się w krajobraz...jest taki plastyczny! po prostu wyobraźnia "wyświetla" ową siostrzyczkę :) ładnie serdecznie pozdrawiam Leo - Krysia
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu; miło, że przyczyniłam się do zanurkowania i zobaczenia... śliczne dzięki! cieplutko... Leo.
Rekomendowane odpowiedzi