Pan_Biały Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kiedy mężczyźni są mężczyznami kobiety nie chcą na to patrzeć tylko krzyczą albo płaczą a najczęściej jedno i drugie kiedy mężczyźni udają mężczyzn kobiety podwijają rękawy idą do fabryk i gdyby mogły wzięłyby ze sobą na lewej ręce ich pięcioletnią córkę kiedy mężczyźni płaczą świat jest trupem i wtedy kobiety proponują im wódkę kiedy mężczyzna kocha kobietę ona o tym wie i nie prosi o ładną sukienkę czy nowy pierścionek mężczyzna tylko czeka na odpowiednią chwilę by wyprostować drogę którą idą
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Forma słabo. Szkoda, bo temat zasługuje na lepszą oprawę. Wiesz, u Ciebie doskonale da się wyczuć, czy piszesz w tzw. porywie, czy na logikę. Wypośrodkuj i będzie świetnie. W sumie - daję rady, ale sama chyba na zawsze pozostanę w polu:) więc wartość tej rady oceń sam :))))) Pozdrawiam serdecznie :)
Fly Elika Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 każdy jak za dużo myśli to też tak ma :], i jeszcze jak mu nie chcą powiedzieć kolejności
krzysztof marek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 poprzednie lepsze zdecydowanie. tutaj taka wyliczanka na temat typów mężczyzn. a puenta cóż... czy ja wiem...? pozdrawiam Rafał :)
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dora, u mnie bardzo rzadko jest forma;) wiesz nie przywiązuję do tego wagi, słabo trudno, może następnym razem ocenę przyjmuję na jak matka dziecko:) dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorry, ale nie łapię wątku tego komentarza mimo wszystko dzięki za czytanie pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 kiedy mężczyzna kocha kobietę ona o tym wie i nie prosi o ładną sukienkę czy nowy pierścionek kiedy mężczyzna kocha kobietę wystarcza jedno spojrzenie złapane przypadkiem żeby wiedzieć że sukienka jest zbędna a pierścionek zsuwa się z palca cudne milczenie wystarcza :D ładnie zaobserwowane, z ironią leciutką podoba się, nawet, jeśli ciut słabszy od innych. czy ja wiem zresztą...? na pewno spokojniejszy pozdrawiam, Rafał p.s - u Ciebie "ładnie zaobserwowane...itd." ja tylko dopowiedziałam, powtarzając za Tobą :))
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzychu, dałeś wierszowi 90 sekund, ja w tym czasie nawet zębów nie zdążyłbym umyć, ale widocznie na tyle zasłużył, cóż wyliczanka owszem, tak miało być poprzedni lepszy, może, nie zawsze da się pisać hiciora;))) dzięki za czytanie r
krzysztof marek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzychu, dałeś wierszowi 90 sekund, ja w tym czasie nawet zębów nie zdążyłbym umyć, ale widocznie na tyle zasłużył, cóż wyliczanka owszem, tak miało być poprzedni lepszy, może, nie zawsze da się pisać hiciora;))) dzięki za czytanie r :) zanim napiszę komenta czytam kilka razy (wcześniej), u ciebie również - zacząłem czytać wczoraj. dlatego nie rozumiem tych 90 sekund. nie ma co się sugerować czasem między komentarzami. z tymi hiciorami - jasne że tak :) pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma ironii wiersz jest aż za bardzo poważny jak nie mój, a jednak kiedyś się taki urodził gdzieś w środku i przyszedł czas by ujrzał matnię orga o spokojniejszy to fakt, czasem trzeba przyhamować;)) dzięki twoją wizję:) i za czytanie przede wszystkim pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma ironii wiersz jest aż za bardzo poważny jak nie mój, a jednak kiedyś się taki urodził gdzieś w środku i przyszedł czas by ujrzał matnię orga o spokojniejszy to fakt, czasem trzeba przyhamować;)) dzięki twoją wizję:) i za czytanie przede wszystkim pozdrawiam r dobra, jak nie ma, to nie ma nie trafiłam ;D sorry. :)
Eunicee Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jakby mi tu brakło... Hm...nie wiem czego,ale... Wiersz taki niezły, nie powalił mnie jednak na kolana, jak Twoje poprzednie. Pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. następny powali;)) ten jest z okresu kiedy nie było mnie na orgu, a trwało to kilka lat, jedyne co się zmieniło w wierszu to lata córki, a po za tym dla mnie wiersz jest wciąż aktualny może słabszy, skoro tak piszecie, ale dla mnie ważny dziękuję za komentarz i przede wszystkim za czytanie pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 chociaż raz mnie nie zdołowałeś :-)) No - słabszy . Zdecydowanie . Mój z 2004 : Kobieta . Mężczyzna . Dwa światy . Dwie chemie . I jedna zaborczość . i jedna pustynia . Czasami oazą staje się błysk w oku . Nagły refleks serca . Nagłe zakrwawienie . Kobiecie ... Mężczyźnie ... potrzebne są jednak Głębokie korzenie ...
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Może nie jest soczysty, nie powala odkryciem, ani formą, ale jest w nim prywatność uchylona czytelnikowi i jakaś subtelność zaskakująca, (dla mnie, czytającej inne Twoje wiersze). Mnie tam wzruszył, bo wiem, że wtedy wszystko chce i udaje się prostować. Nawet sny. Pozdrawiam :)
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z jajami chłop:) dzięki Czarek, za brak doła i wiersz który poradziły sobie na orgu gdybyś coś kiedyś miał to się podziel w duchu rasta itp;)) mój słabszy, zły, ale jeszcze ugryzę jak wściekły pies;) przyjedz do Pionek, pogadamy najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o widzisz, a właściwie czytasz droga Aniu, że jest prywata i skrycie aż po wybałuszenie się, najwidoczniej bezpodstawne, ale zawsze szczere. Piszesz że wzruszył co doprowadza do normalności w relacjach damsko-męskich. jest zalążek zrozumienia i to cieszy - dziękuję:) najlepszego r
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mnie się podoba za kilka prawd. Nie musi powalać, razić jak grom. Czytam po raz trzeci, i niezmiennie... Miłego, Leo.
Pan_Biały Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leo, dobrze że doceniasz te prawdy, bo jak facet tak pisze to musi coś w tym być;) kiedy ma powalać to powala, a kiedy na być soczyście i sentymentalnie to też jest, prawda;)) czyli do trzech razy sztuka;))) dziękuję za wyrozumiałość najlepszego r
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 OK : rasta lepsze od pederasta ;-)
Rekomendowane odpowiedzi