cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 stłamszone miasta stłamszeni ludzie puste perony z przybraniem twarzy i narkotyczne schizje wielu już tak gorąco świat się zaparzył a w mózgu dziura psychodeliczna myślę że zaćpać się diabolicznie tak wielu ludzi a każdy niczym nikogo nie znam i nie chcę krzyczeć zatracić chciałbym się jednak chwilkę wrosnąć korzeniem i czy przeminę wyszumią wiatry szufladek głowy cały ten przepis jest atomowy wszyscy się patrzą w pociągu na mnie to co tu piszę wcale nie kłamię jakieś pociągi do narkotyków puste perony z tych wagoników i takie girlsy że aż się jeży włos w tamtym miejscu co już nie leży a jednak pióro myśli notuje chociaż ja ... to nie czaruję zaraz deszcz spadnie i będzie burza i będzie ładnie w mózgu kałużach przez labirynty myśli opacznych tę jedną zwłaszcza na nowo zacznę że coś mnie korci aby maryśkę pogłaskać czule popieścić chwilkę a potem odlot w przestrzeń kosmiczną schizofreniczną schizofreniczną i świat się kręci karuzela bananów nie ma jabłek nie trzeba lecz jednak owoc zakazany to jest maryśka został zerwany i wszyscy widzą jak się naćpałem tak się naćpałem że aż nie chciałem ale co zrobić życie to dragi dragi i drogi nagi i nogi co teraz zrobić co teraz zrobić co teraz zrobić !? Gdynja , 19 VI 1993 ;-)
krzysztof marek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 hm. z pozoru bałagan ale jednak nie. przemyślane to jest. a swoją drogą życie to nie dragi... i nie wiem czy zakończyć kropką czy ";)" a może ":)". widać dał do myślenia. pozdrawiam cezary.
Magda_Tara Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dragi i drogi nagi i nogi :))))))))) to! zdecydowanie to! Cezar? żyjesz wspomnieniami ;D w 93 banany już były! ;P napisz o teraz :)
Pan_Biały Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 po pierwsze www.youtube.com/watch?v=2YRTnCibge8 po drugie www.youtube.com/watch?v=Mp4S6wBa57E można też zmienić kolejność, ale nie trzeba, no chyba że ktoś się uprze;)) ciekawi mnie ile autor w tym zacnym roku posiadał wiosen byłem przeczytałem pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 krzysztof marek : hm . kolejna staroć :)) A życie ... chyba dragi . W każdej postaci ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Magda Tara : bo boję się krytyki !!! A te stare zawsze mogę usprawiedliwić ;-)) A w pociągu akurat ba ... nów nie było . O ! O teraz będzie za ... raz ...
Magda_Tara Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) teraz rzygamy bananamy dawaj o tym! temat jak każdy ;D sie nie boj! ja cie skritikuje piknie! :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pan Biały : ukłony za zajrzenie . A pteka - nie moje klimaty ... Oj , cwaniak Ty jesteś : 26 chyba .
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jakby nie spojrzeć, wiersz zmusza do myślenia... Takie życie( komicznie w wierszu) ale tylko tam. Ode mnie na Tak:)) Miłego, Leo.
Eunicee Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ...:) podoba mi się, miłego:)
Marek_Dziekan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 1993, to był rok, to można dostrzec tym wierszu. Czarek jak zwykle w swoim pozornym nieładzie poukładany. Przeczytać ten wiersz to przyjemność i nie ma inaczej...
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Leokadia Koryncka : dziękuję za Tak :-) To były czasy !
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Eunicee : fajnie , że się ... :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Marek Dziekan : ale słodzisz ...
Rekomendowane odpowiedzi