Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wiem, jest na pewno, w marszu żałobnym płynie przez Żelazową Wolę jak rzeka nie chcę jej słuchać, mogę tylko patrzeć na pomarszczoną wodę o nazwie Utrata senność, ucieczka przed przymusem, zamknąć oczy i udawać, że się śpi, ciało to zdrajca, tyle lat w przyjaźni i co? kiedyś były te same problemy, z równowagą. . nocne mary i smak wytrawnego wina zbiegają się czerwono na krawędziach kieliszka słowo, kropla, nic więcej, nic mniej. nikt jej nie wymyślił, bardzo chcę w to wierzyć, inaczej wynalazcę musiałbym nazwać mordercą
Leszek_Nord Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bardzo podoba się pierwsza część, potem już mniej, jakiś bałagan się wdarł. Pozdrawiam. Leszek.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dobre wiersze powracają z urlopów :) Dla mnie zdecydowanie trzecia strofa. W przestrzeni całości można poruszać się swobodnie, chociaż ona sama taką nie jest. Pozdrawiam :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Później bałagan, może i tak, wystapiły zbyt duże cięcia. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzecia strofa rzeczywiście pozwala pofruwać, ale tylko po klatce. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Cream Dream Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nie podoba się. Słabe. Dziwne szyki zdań i banały o winie. A to pytanie zadawane niewiadomo komu można było sobie darować.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapewne właśnie tak, ale to i tak nic nie zmienia. Pozdrawiam banalnie Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Lubimy wiedzieć które miejsca najmocniej odziaływują na odbiorcę. Na mnie te:zamknąć oczy i udawać, że się śpi, ciało to zdrajca, nocne mary i smak wytrawnego wina zbiegają się czerwono na krawędziach kieliszka słowo, kropla, nic więcej, nic mniej. :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Agato, a jeszcze bardziej lubimy jeśli to są te same miejsca które i nam wydają się najważnejsze. :) Pozdrawiam Krzysiek
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 "ciało to zdrajca, tyle lat w przyjaźni i co?" I tu jest prawda. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety ta przyjaźń przeważnie nie wytrzymuje próby czasu. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi