Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zawsze jestem pełen podziwu dla tych panów (?) ;) www.youtube.com/watch?v=LVXn-XQ14YQ A tak na serio jeśli Kamanda Pinka Flojda, to w tym wydaniu www.youtube.com/watch?v=YgvAwBDbuIo&feature=related Pozdrawiam nadmorsko Krzysiek
f.isia Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz-masz : www.youtube.com/watch?v=Bo1x-62WmrI magnificat bach www.youtube.com/watch?v=RAP5fL84sKw&feature=channel i to też ;) www.youtube.com/watch?v=jjWpSfkLyQc&feature=related
f.isia Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 eh.... i to : www.youtube.com/watch?v=P4b8985k-4Q&feature=related ;)
Pancolek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 www.youtube.com/watch?v=vj8xjLQ9ofI
Agata_Lebek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bronski Beat :))) ach kiedy to było... W nawiązaniu do drugiego tematu: Pink Floyd - One of These Days (PULSE) www.youtube.com/watch?v=zqKkNezFG-g Podzięki :) To Ty już z morza posyłasz !?
Agata_Lebek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz-masz : www.youtube.com/watch?v=Bo1x-62WmrI magnificat bach www.youtube.com/watch?v=RAP5fL84sKw&feature=channel i to też ;) www.youtube.com/watch?v=jjWpSfkLyQc&feature=related No to odkurzam na poważnie, może też coś zgram. Symphonie Nr. 4 (Anton Bruckner) (Teil 1) www.youtube.com/watch?v=arx0MrcGMyk Symphonie Nr. 4 (Anton Bruckner) (Teil 2) www.youtube.com/watch?v=df0KNZMbAQU Air Suite Nr. 3 (Johann Sebastian Bach) www.youtube.com/watch?v=S25tlrvqP_8 Beethoven: Mondscheinsonate www.youtube.com/watch?v=3TIN955FYeg X2 ta wersja bardziej mi odpowiada Moonlight Sonata www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck
Agata_Lebek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to jeszcze to; EDITH PIAF- milord www.youtube.com/watch?v=lAxdd_Edmf8
Agata_Lebek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bosko :)) To jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=AscPOozwYA8
Agata_Lebek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Sonata Arctica - Paid In Full www.youtube.com/watch?v=G1zkXdqcajk Genesis - Follow you follow me www.youtube.com/watch?v=plcFlVa2RFw
Dorota_Jabłońska Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Agatku, uciekam na kilka dni w inne... poniżej to, co najważniejsze: www.youtube.com/watch?v=Nn9A3XkUvN4&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nie szkodzi Dorotku, wątki muzyczne dobrze się prowadzą "same" też ;) www.youtube.com/watch?v=HhhOosYJYdI
Galeazzo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Widzę, że jest parę dominujących gatunków. Ale wydaję mi się, że będzie to odpowiednie dla podobnego forum. Przy okazji łamiemy stereotypy ;) www.youtube.com/watch?v=8LACUpsNiBs "Chciałem pokazać w klipie do utworu "Pożycz mi płuca", człowieka w sytuacji ekstremalnej, w której nic nie zależy od niego, zupełnie pozbawionego nadziei i spokoju... W takiej chwili odwołuje sie on do emocji dużo ważniejszych niż strach czy niepewność, emocji opisanych w tekście... Klip jest z mojej strony również hołdem dla historii ludzi, którzy w początkach władzy ludowej trafili pod opiekę instytucji "bezpieczeństwa"... niestety często bez happy endów.."
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Trochę na niebiesko www.youtube.com/watch?v=eagbog8_MGI www.youtube.com/watch?v=Et4FoPzBF5k&feature=related www.youtube.com/watch?v=AZsvsHlQCA8&feature=related w przerwie od plażowania. Pozdrawiam Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alians - Nielegalni www.youtube.com/watch?v=uHC7Tsn48Ew
Agata_Lebek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozytywny zaskok :) Jest na co popatrzeć, jest czego posłuchać. Spektakularnie !:) Blue Man Group - Up The Roof www.youtube.com/watch?v=ZvRd_wGiMig
Agata_Lebek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Blue man group - pipes www.youtube.com/watch?v=8TrvKg1Xb2k Blue Man Group - The Complex www.youtube.com/watch?v=HRlm1wdhWp4 Blue Man Group - Time To Start www.youtube.com/watch?v=26REYsR0K_I
Pan_Biały Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Proszę Państwa oto New York City: www.youtube.com/watch?v=WZ88oTITMoM&feature=related www.youtube.com/watch?v=iva_Y9W3hJ0&feature=related www.youtube.com/watch?v=nJvCznzdxS4 i wczoraj przypomniała mi trójka o www.youtube.com/watch?v=SWawEndwdM8&feature=related www.youtube.com/watch?v=1iDbGHh1dZA i jeszcze z innej beczki www.youtube.com/watch?v=0lfQGU3QEWs&feature=related i jeszcze innej www.youtube.com/watch?v=rZ-f8f8knNk&feature=related finito po polskiemu www.youtube.com/watch?v=vM_C58zD2qQ www.youtube.com/watch?v=vm3UEYgdfRk&feature=related
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Coś dla ochłody ;) www.youtube.com/watch?v=CAurTXdNMvA&feature=related www.youtube.com/watch?v=hgtsbHesexA www.youtube.com/watch?v=86ruQSY1CG8&feature=related I idę nad morze. Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kiedyś to był mój dom - Amerykański Szczecin (tu wyciszone przez pierdolony czas, no nie wszystkie) dla mnie najmocniejszy tekst o miłości, kurwa , ale jestem sentymentalny jak pan od pogody www.youtube.com/watch?v=2DTFwYZ6YJU&feature=related www.youtube.com/watch?v=a1bxH4O0g4Q www.youtube.com/watch?v=CBACTCS4SmI www.youtube.com/watch?v=dFHD1izG08k
Pan_Biały Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a tak w ogóle potrzebuję wczoraj www.youtube.com/watch?v=hbk90ZOL8us&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi