Marcin Gałkowski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 pij aż słońce wschodem rośnie pij aż nie wiesz które dalej umieranie sie zaczęło pij pij aż przezroczysta ściana potem rzygaj świt przytrzyma głowę aż ci wejdzie prosto w usta strach krzycz aż wszystko krzykiem lepkie choćby nikt miał nie usłyszeć choćby krzyk stopiony drucik krzycz(2010)
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 więcej tu rzygania niż poezji MN
Marcin Gałkowski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ależ Ty przeżyć nie możesz, że mnie się wciąż chce pisać no xD. zmartwię Cię: pisałem, piszę i będę pisał. zdrowie! xD jak również pozdrawiam G.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 coś mówionego ludzkim językiem zamiast pierwszej strofy, nic w miejsce trzeciej i wiersz gotowy ;P
Marcin Gałkowski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 cóż, ach cóż nieludzkiego w pierwszej?;) trzecia zostaje, nie ma bata xD pozdro źą;) G
Agata_Lebek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mogę mieć swoją wersję tego wiersza? Głupio się pytam ;P Pewnie że mogę (!): pragnij aż słońce wschodem urośnie spij ze mnie całe to umieranie aż przezroczyste staną się ściany potem obrzygaj świat przytrzymam głowę wyjdzie prosto z ust cały ten strach krzycz aż wszystko krzykiem lepkie choćby nikt miał nie usłyszeć choćby krzyk stopiony krzycz wykrzycz cały ten świat cały ten strach
f.isia Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie, ajmsołsory.... zazwyczaj wygrywasz mi bluesa, ale dzisiaj poleciałeś jakąś golecłorkiestrą www.youtube.com/watch?v=HrALPW-CDbY ;)
H.Lecter Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Najpierw picie cztery razy, potem cztery razy krzyk.. Ubogi wierszyk - jak to na kacu... ;) Słabo.
Marcin Gałkowski Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Agato: jasne, że możesz;). choć osobiście nikomu głowy trzymać nie zamierzam xD f.isiu: no nie no, ja wszystko rozumiem ale żeby tak od razu z golec uorkiestrą?? toż to potwarz jakaś xD H.Lecter: a, zadziwię Cię, to wiersz z kilku dni na trzeźwo zrodzony, taka, rozumiesz, tęsknota xD. Powtórzenia zamierzone, ot co;) pozdrawiam G.
dzie_wuszka Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 połamany jakiś, Gałko Pozdrawusy :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ale nie ma napalmu tym razem! xD
dzie_wuszka Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak, i to już w kolejnym nie ma! postrzegam to in plus! :D
Cream Dream Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Fajne, ale bez pomysłu na drugie dno i na przenośnie w przenośniach, nazwijmy to incepcją w poezji.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Marcinie, napisałem już Tobie, że wyprzedzasz Jana Rybowicza xD Ten wiersz zdecydowanie zaliczam do udanych i dodaję do ulubionych: mnie zabija, czyli jest okidoki. Dla mnie to jak film o rzyganiu oglądany od końca, czyli bardzo dobrze. Pozdro!
Mery z Lasu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A mnie się podoba. Życiowy, dosłowny, ale metafizyczny również. Pozdrawiam, Mery z Lasu
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, wbrew pozorom, on jest bardzo metafizyczny - słuszna uwaga. Pozdrawiam.
Marcin Gałkowski Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Raku Raku, niech Cię nie zabija, bo mamy jeszcze G n' R do dopracowania :D. Mary: bo życie to metafizyczny bieg przed siebie, bez odwracania się wstecz;) dzięki za komentarze G.
Rekomendowane odpowiedzi