wanesa_ciska Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Czemu pozwalamy by obce osoby zranić nas mogły puste te słowa które rozmową opadły woale fałszu i obłudy już nic pozostało komu ufać wierzyć zbyt kruche przyjażnie nie przetrwają
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 zranienia- tak czytam ten wiersz hm obce? przyjaciel? coś mi rozbieżnie się przypatrywało J. serdecznie Wanesso
wanesa_ciska Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Właśnie ,czasami coś nazwiemy za wcześnie ...dzięki Judyt
Leokadia_Koryncka Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Z przyjaźniami nigdy do końca nie wiadomo? Obcym bezwzględnie - Nie! Serdecznie - Leo.
wanesa_ciska Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Myślę że potrzeba dużo czasu by mozna powiedzieć że przyjaciela się ma ,,a to szczęście wielkie ,,,pozdrawiam
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ......to zdanie bym rozwinął :)..jest niesamowite , co do wiersza .....hm ...." Nie może Cię zranić NIkt ,jeśli mu na to nie pozwolisz "...więcej wiary ,miłości ......mniej smutku ,którego smętną nutkę się wyczuwa ......
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wyczytałam kiedyś że szczęściem jest miłość znależć a jeszcze trudniej kogoś kogo swoim przyjacielem nazwać możesz ,,,mhm to fakt . Smutna nutka , no cóz nie da się ukryć ,emocje górą a tak pięknie było ,lecz wszystko mitem sie okazało , fatamorganą jakąś ...dzięki ,,,
Rekomendowane odpowiedzi