Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 wie pani znowu pomyślałem sobie dlaczego nie czytałem w internecie może troszkę przesadzają ale gdybym był młodszy i wolny to wie pani co by było
Monika_Gromala Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Czy ty się przypadkiem nie zakochałeś?
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja cały czas się kocham w Henrietce.
były__premier Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaręczony bez pamięci, toż to idealny rimejk;P mi się wydaje Stefanie, że Wy z Henriettą jesteście idealną filmową parą, dlaczego nie? nie? ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaręczony bez pamięci, toż to idealny rimejk;P mi się wydaje Stefanie, że Wy z Henriettą jesteście idealną filmową parą, dlaczego nie? nie? ;) Rzeczywiscie jesteśmy, chociaż dzisiaj jesteśmy bardzo na nie, ale od rana będzie ok.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Stefan zakochany! ostatni wyraz "byłoy" popraw. ach ta miłość! fajnie, domyślam się co by było, albo co będzie... tak lepiej co będzie... działania na dwa fronty, no, no... odważny. Stefan serdecznie pozdrawiam - Jola.
dzie_wuszka Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takiej postaci jest taki se, ot rzucony na siatkę wersów kawałek nawet nie wyznania, ale zobacz co się stanie w treści i w myśli, kiedy dałoby się np taki tytuł "do żony" wtedy zaczyna dziać się w warstwie emocji, pojawia się zagwozdka - dlaczego i co byłoby pojawia się wyznanie miłosne. wiersz powleka się również swoistym doświadczeniem a nawet zawiązuje intryga żeby nie było, to nie jest mój pomysł, z tym tytułem, wzięłam go z Twojego komentarza o Henrietce i sądzę, ze to byłoby to fajne rozwiązanie dla tego wiersza, zeby go poruszyć i ożywić w myśli. pozdro :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 czytając tak sobie wyobraziłem: czy pani wie dlaczego nie chcę rozmawiać o nas nie jestem wolny ani spokojny tabletki daje żona gdy czasem ot pragnę tak w bok zaliczyć coś pod kreską serducho bum i zaraz szum zeżarłeś tę niebieską znów potok słów z zazdrosnych ust "że z inną tracisz brzuszek a potem trach leżysz na wznak i ciebie leczyć muszę" pozdrawiam Jacek
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Jolu, dzięki, pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wakacje sprzyjają takim wierszom Stefku:)pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takiej postaci jest taki se, ot rzucony na siatkę wersów kawałek nawet nie wyznania, ale zobacz co się stanie w treści i w myśli, kiedy dałoby się np taki tytuł "do żony" wtedy zaczyna dziać się w warstwie emocji, pojawia się zagwozdka - dlaczego i co byłoby pojawia się wyznanie miłosne. wiersz powleka się również swoistym doświadczeniem a nawet zawiązuje intryga żeby nie było, to nie jest mój pomysł, z tym tytułem, wzięłam go z Twojego komentarza o Henrietce i sądzę, ze to byłoby to fajne rozwiązanie dla tego wiersza, zeby go poruszyć i ożywić w myśli. pozdro :) Dzięki Joasiu, znowu masz rację. Ale tytułu nie idzie poprawić na orgu. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, fajnie napisałeś. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wakacje sprzyjają takim wierszom Stefku:)pozdrawiam Ano sprzyjają. Pozdr. Dz.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Super, fajnie i jak zawsze wesoło u Ciebie. pozdrawiam
Dorota_Jabłońska Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Czy kobieta może się oświadczyć kochanemu mężczyźnie bez uszczerbku na opinii? Mówią, że to tzw. działka męska ;)))) Stefanie, pozdrawiam Cię ciepło!
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odpowiedź na oświadczyny nie wiem co by było wie pan tak sobie myślę może coś z tego będzie nie dzisiaj nie jutro nic nie obiecuję dojrzewam do decyzji jednak pan wszystko przekreślił
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jadziu, weselmy się. Dz. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Dorotko, Kobieta może wszystko. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzielisz równo na kosz? A czy Ty H. Lecter przypadkiem nie powtarzasz się w komentarzach do wierszy; Twoje odpowiedzi sprawiają wrażenie wygenerowanych automatycznie :ll Marianno, zostaw Leppera w spokoju, nie reaguj. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi